Ahoj holky, jsem dnes 8DPO. Dělala jsem si test z benu a je tam tohle. Ještě chci dodat, že jsem na něj koukla až tak po hodině, kdy jsem uspávala dcerku. Co myslíte? Foto testu dám do komentu ať se dá přiblížit 🙂
@vercaaevzen negativni
Mám fotku v lepší kvalitě ale koník nepodporuje formát 🤷♀️
@vercaaevzen je brzy, zatím negativní
@vercaaevzen negativní a zvlášť po hodině 🧐
Při přiblížení nějaký stín vidím... držím pěsti 😉
Negativní
Negativní
@vercaaevzen něco vidim, ale na testování je ještě brzy ☺️ každopádně pozor na testy livsane po limitu mi také udelali krásného ducha
@vercaaevzen livsane testy umí dělat velmi pěkně rysky, občas i falešné duchy i když extra slabé
Testy Livsane po limitu mi dělají většinou duchy 🫠
Děkuju holky za odpovědi, dnes jsem netestovala. Počkám do středy, mám ještě jeden test od Maxe,tak uvidíme. Občas mě zabolí záda jako před ovu, jinak nic 🤷♀️
@vercaaevzen je hrozně brzy, testujte tak 5,6 dní..
@adinka89 taky jsem to tak měla u prvního těhotenství, byla jsem 9 dpo, když byl test mokrý byl tam krásný duch, jak test zaschl nebylo nic.. další dny test sílil❤️ a čárka byla krásně vidět, držím palce☺️
@adinka89 vyzkousej koupit mamatest. Zkousela jsem ruzne znacky a ma bezkonkurencne nejvic barviva. Dr.Max mi ukazoval maleho ducha, tady uz byly hezke carky. To, co mi ukazalo GS predevcirem (10DPO) mi Dr.Max ukazal az dnes (12DPO). A testy z Benu jsou na tom dost podobne, ze barviva maji mene, co jsem tak cetla.
@nazka dnes 13DPO a mám na testu ducha. Koukala jsem na kalendář z roku 2020 kdy jsem otěhotněla s dcerou a viditelnou čárku jsem měla až 17DPO. Po porodu se mi cykly zkrátily na 26 dní. Dnes tedy 28DC a druhý den zpoždění. Kromě občasné bolesti v podbřišku necítím nic. Tak uvidíme 🤷♀️
@vercaaevzen Ukaz 🙂
Bohužel fotku nemám. Počkám ještě 2 dny, pokud nepřijde MS a pak udělám další test. Když bude čárka pěkná, že ji uvidí i můj naprosto slepej chlap, vyfotím a dám ji sem 😊
@vercaaevzen vidím to nadějně 🍀🍀🍀
@vercaaevzen krásný velká gratulace ☘️☘️🤰
@vercaaevzen Tak tohle už je jasné, gratuluju 🙂
@vercaaevzen Juu, moc moc gratuluji❤️
@vercaaevzen moc přeji!! 😍🍀
Moc děkuju holky ❤️ v pondělí se budu objednávat, tak snad bude vše v pořádku 😊
@vercaaevzen
precti si pribalovy letak,najdes v nem odpoved
@zelenaesmolda Děkuju za tvoje empatický vyjádření. Chtělo by to ale nejdřív projet celý vlákno a pak se snažit někoho ztrapnit 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.