Co když se nedostavila menstruace ani těhotenství?

adelkaaa27
4. led 2018

Ahojky, od cervna 2017 se snazime o mimco. Vysadila jsem Ha ale menstruace se nedostavila, byla jsem na vyvilavaci injekci a brala hormony. Menstruace naskocila. Tento mesic uz nic neberu a vcera jsem to mela dostat. Nic se ale nedostavilo. Vim ze je to teorve dva dny, ale nevim, ci je to tim ze jsem treba tehotna, nebo spis tim ze muj cyklus treba jeste neni v poradku😔 Nemate nekdo prosim podobne zkusenosti?(test jsem si delala hned vcera, tedy prvni den kdy jsem to mela dostat) dekuji moc

everyone
5. led 2018

Ahoj, je možné, že se ti hormony zase nějak rozhodili, pokud jsi je měla vyvolané uměle :( ještě pár dní počkej a radši si zavolej na gyndu nebo zkus nějakou přírodní cestu. Bohužel taky trpím nepravidelností cyklu. A snažíme se skoro stejně dlouho jako vy 🙂

biedronka10
5. led 2018

Ahoj, ja to takto mela odjakziva co mi nastoupil menzes. Akorat ja pred tim mela zdrav.problemy. Jinak me se ms spozdila treba i o 3 mesice. Nevim co je to mit pravidelny cyklus. Zkus pit kontryhel. Dite si k nam cestu naslo az po 2,5 letech a to kdyz mi novy gynekolog nasadil Duphaston. Ted pul roku po porodu je to tu opet. Uz ma zase spozdeni 4 dny.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru