Dobrý den, tak už taky zakládám další vlákno…
Jsem úplně zmatená.
Po zamlklém těhotenství v 8tt, jsem to hned po prvním cyklu nedostala. Udělala jsem si v pátek test odpoledne a byl tak duch, tak jsem počkala na ranní moč do soboty a ukázalo se mi na clearblue + 1-2 týden.
Dneska ( neděle) jsem si dělala mamatest a nic🤷🏼♀️
Měla jsem na poslední kontrole cysty na obou vaječníkách, mohlo by to ukázal takhle ten 1-2týdny?
Děkuju za každou zkušenost a názor, samozřejmě počkám a zkusím třeba za pár dní ale i tak je to dlouhý a jen mi to vrtá furt hlavou.
@pe_tu_ss_ka moc děkuju , že jsem si našla chvilku mi napsat vaší zkušenost 🙏🏼 budu doufat , že to klapne
Držím palce 🍀
Zašla bych na krev v týdnu 2 krát a uvidíte
Pozor na clearblue digital v posledni době hodně falešně ukazoval i ženám při hcg 0....hodně štěstí přeji🍀..zkuste dr.max to je velmi spolehlivý test...
@salmina děkuju, zkoušela jsem klasicky obyč testy a tam furt duch. Pak mi to zas nedalo tak jsem včera znova testovala clearblue digitální a zas 1-2 pozitivni😁
Už jsem se zařekla že budu testovat až za týden a podle toho ta krev kdyžtak. MS furt nepřišla tak uvidíme🤷🏼♀️
Kdybych neměla po termínu MS tak tolik netestuju, ale tohle mi už je divný 😁
Stejně musím počkat tak počkám a kdyžtak na konci týdne zkusím ten dr.max
Zkusila bych jít na krev a sledovat výsledek hcg a ob den znova, jestli se zvyšuje.
@pe_tu_ss_ka já na krev dostanu až nejdříve v pátek 🙊 ale asi to zkusím
Po tom potratu se na to neupínám ale ty pozitivní testy mě matou🙄
Možná jsem měla později ovulaci 🤷🏼♀️
Ale moc děkuju, jste hodný
U toho digitálního je nejlepší vydržet týden, aby byl vidět rozdíl, zda to hcg roste a ty týdny poskočí.. u mimodelozniho jsem měla negativní, pak šílenou menstruaci a pak jsem měla pozitivní test digitální test. A ten po týdnu ukazoval pořád stejné týdny.. nejjistější je ta krev no..
@pe_tu_ss_ka jasný
Asi přišla MS, sice bez křečí a bolesti ale krev dost.
Nechám to teď být a kdyžtak v pátek ta krev😊
🍀
Pokud proběhlo zmlklé těhu, tak může test detekovat ještě maličké zbytkové hcg. Každopádně by to i tak pak bylo dobré odběrem překontrolovat, jestli je už hcg v negativních hodnotách, aby bylo možné otěhotnět znovu
@helen_h já vím, negativní jsem to měla, už je to dýl jen na první ms jsem dlouho čekala 😊
Když je duch na dr.maxovi i minimální tak je to těhotenství určitě ....testy fialove mamatest a sluníčko a galmed dělají někomu duchy I z vody....k tomu digitalu se už vyjadřovat nebudu..býval to jeden z nejspolehlivější testů ale........... býval....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mě třeba ukázal vždy digitální test těhotenství asi 3 dny před menstruací, ale papírový test neukázal nic. A měla jsem to tak u všech 3 těhotenství, z toho první bylo mimoděložní.