Clearblue. Co si o tom myslíte?

marlendyetrich
24. dub 2022

Ahoj, zkoušela jsem digitální clearblue, ze zvědavosti jsem ho rozebrala. 😁
Teď jsem trošku zmatená když napsal - a na netu fotky ze tak ma vypadat +.
Nechci odpovědí ve smyslu, že jsem to neměla rozebírat vím, prostě jsem jen chtěla vědět jak je složený. 🙂

ebi99
Autor odpověď smazal
Zobraz
wladimira
24. dub 2022

@marlendyetrich no a co ti ukázal plus nebo minus ????

adepickova
24. dub 2022

@marlendyetrich ahoj ,někde jsem četla že by se rozebírat neměl,že ty čárky tam jsou ,ale těžko říct 🤷‍♀️pokud ti test ukazal mínus, a máš podezření ze by jsi mohla být těhotná, zkusila bych za pár dní další, ja ho zkoušela až když jsem měla viditelného ducha na normálním testu 🌸

mia_von_prag
24. dub 2022

Digitální se rozebirat nemá, 2 čárky jsou tam vždy. Platí to, co ti ukázal a to je pro tuto chvíli negativní. Třeba se to ještě změní za par dni. Držím palce.
Myslím, že je přesný, můj ukazal na 10 DPO takto

kocila
25. dub 2022

@marlendyetrich muzes zkusit jiny test (tento ma citlivost 20),obycejny mamatest ma citlivost 10,takze pokud se treba jedna o brzke tehu,tak digi muze byt jeste neg. a citlivejsi uz slaba carka

nevimne
25. dub 2022

Mě to teda ukázaly všechny testy a to jsem jich dělala asi 5 byla jsem v šoku a přesnost ukázal docela dobře 🙃zkusila bych ještě jiný test

jjasmina
25. dub 2022

digi se nerozebírá právě a co ukazal nerozebraný, ja třeba digi měla v začátku negativní a papírkový mamatest jsem měla pozitivní, ma lepší citlivost v začátku

ronyx
25. dub 2022

Jak už tu padlo, na digi testu jsou dvě čárky vždy. Neznamená to ale hned těhotenství. Právě proto se nemá rozebírat, aby výsledek nematl, na jakém principu to ale funguje, to sama nevím.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru