Citlivá prsa před MS

herousek
4. lis 2019

Ahoj holky chci se zeptat cca týden před MS mám citlivá prsa. S přítelem se snažíme o mimi a za 7 dní mám dostat MS prsa mám tez citlivá ale daleko více než obvykle. Chtěla jsem se zeptat zda by to mohl být nějaký náznak těhu děkuji 😊😊

gabbbbbb
4. lis 2019

@herousek Určitě by to mohl být náznak.😊 moje známa tak zjistila, že je těhotná..🙂 Zkus počkat, jestli dostaneš MS a když ne, tak si udělej TT.🙂

vitezove
4. lis 2019

Může, nemusí. Já mám citlivá prsa před každou ms. Ale tak ten týden před zjištění těhotenství jsem je měla opravdu hodně bolavá. Takže ano, i ne. Ale pokud normálně nemáš, tak to může být. Všechno je ale hodně o psychice.

herousek
autor
4. lis 2019

Psala jsem že mám citlivá prsa před každou MS ale ne tak že bych cítila skoro každý pohyb jako je tomu teď.

jituli84
4. lis 2019

může a nemusí, já jsem nejakou zvýšenou citlivost nepocitovala, oproti tomu někdo se nemohl prsou ani dotknout

vitezove
4. lis 2019

@herousek Mě se to teda stalo mockrát i bez těhotenství. Hormony si dělají co chtějí. Měla jsem třeba problém si vzít jakoukoli podprsenku atp. Takže prostě může a nemusí. Musíš počkat do ms.

herousek
autor
4. lis 2019

Tak uvidime děkuji 😊

kridav
4. lis 2019

Mě někdy začnou prsa bolet po skončení ovulace a bolí mě až do menstruace, takže cca 14 dní, a bolí mě tak moc, že se jich nemůžu pomalu ani dotknout. A někdy mě nebolí vůbec a někdy třeba jen týden před menstruací. Takže tohle bych asi nebrala jako předzvěst těhotenství.

aselluska
4. lis 2019

@kridav mám to stejně 👍

petula.bir
5. lis 2019

Ahoj, mám to stejně, dnes jsem 5DPO a mám je citlivé víc než normálně po ovulaci. Merim si i teplotu a dnes vylétla nahoru. Teoreticky bych měla dnes či zítra dostat ms ale protože jsem byla nemocná tak ovulace se posunula o necelý týden. Tak my uvidíme. A těhotenství u mě jsem poznala vždy na prsou 😂🙈 a protože jsem jedla rajčata a mozzarellu 🤣🤣🤣

herousek
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
herousek
autor
5. lis 2019

@petula.bir
tak uvidíme a jak si to poznala podle rajcat a mozzarely? 😊😄

petula.bir
5. lis 2019

@herousek
Měla jsem strašnou chuť na rajčata a mozzarellu, pak salát a aniž bych o tom věděla jsem jedla zdravě 😂

herousek
autor
5. lis 2019

Hezký 😄 já mám do MS.jeste 5 dní

herousek
autor
5. lis 2019

@petula.bir a poznala jsi to na sobě dřív než se ti spozdila MS že jsi těhu? 😊

petula.bir
5. lis 2019

@herousek
Jjj poznala, bylo mi pořád špatně od žaludku - jako na vodě. Chodila jsem na velkou několikrat denně - pro mě co trpím od mala zácpou. A hlavně prsa - bolelo mě i tričko a spala jsem bez trička a odkrytá. Myslela jsem si, ze mám nastydlá prsa 😂😂😂 dělala jsem si test a negativní tak jsem šla na gyndu (at tam nejsem za debila) a objednal mě na utz prsou pak během tydne jsem si řekla, ze mám cca 2.dny opozdenou ms a okamžitě na testu dálnice 😂

herousek
autor
5. lis 2019

@petula.bir jee tak to je hezký 😄 no mě se občas udělá zniceho nic nevolno ale vždycky jen na chvili. Prsa bolí víc jak obvykle ale byla jsem taky nachlazena. Občas me pichne v zádech. Nafoukla si prijdu furt. Ale jak říkám mám 5 dní před MS co jsem zkoušela test tak negativní. Ale poznám pak podle te menses jestli mrska prijde nebo ne .

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru