Cítím kov nebo ředidlo z vody z kohoutku, jsem těhotná?

petula91
1. říj 2014

Ahoj vsem.
Zajimalo by me, zda nektere z Vas nekdy smrdela obycejna voda z kohoutku, kterou pijete denne a nikdy pred tim nesmrdela.
Citim z ni kov, nebo redidlo a ani se to neda pit.. ostatni to neciti.
Snazime se o mimco, ale MS mam dostat az za tyden tak me jen zajima jestli s tim ma nekdo zkusenost na pripadnem uplnem zacatku tehotenstvi. 🙂

veru22
1. říj 2014

Možné je všechno, ale me se to teda nestalo. Asi bude nejlepší počkat týden a zkusit test. Držím pěsti 🙂

frapik
1. říj 2014

já to měla, kov na jazyku. ted je jí 9 měsíců 😀

nerreidda
1. říj 2014

Já měla pachuť vody po železe celé první těhu, u druhého nic 🙂

spirulina
1. říj 2014

kovová pachuť v ústech a vyostřené a zkreslené vnímání pachů byl u mně nejranější příznak u obou těhotenství.

lucieandrlova
2. říj 2014

Vodu ne, ale vůbec mi nechutnalo vánoční cukroví, co jsem napekla... Manželovi jsem pořád tvrdila, že chutná divně a on že ne, že je dobré... Později jsem zjistila, že jsem byla tou dobou 2 týdny těhotná... (Jo a pořád se mi chtělo na malou, to mi taky tehdy nedošlo...)

me79
2. říj 2014

Kovova pachut a stale jsem citila (hlavne v noci), jako by nekdo v byte vylil benzin ci olej do auta. Jeste pred udelanim tehu testu do cca 3.mesice.

very
2. říj 2014

Taky jsem to z vody cítila .. fuj.. 😉 A nejen chuť, ale i mi nevoněla.. Bála jsem se to pít, jestli v tom něco není..

zuza01
2. říj 2014

Taky, přišlo mi, jako by někdo ve vodě umyl nářadí z garáže (máme vodu ze studny, nechala jsem ji otestovat, ale nic v ní není 😉 ) A kuřecí maso, to musel manžel očichávat vždycky, když jsem vařila, hrozně mi smrdělo. A o rybách ani nemluvím 😀

milmic
2. říj 2014

Já to tak měla v obou těhotenstvích. Jakmile jsem se přiblížila k vodovodnímu kohoutku, cítila jsem kov, ale děsně. Ted ve třetím jsem to cítila jen slabě ze začátku.

misule999
8. říj 2014

Já se přiznám když jsem si přečetla tvůj dotaz, že mi tak nějak zpětně dochází, že taky cítím hrozně železitou vodu když myju nádobí....a mám takové divné píchání na prsou, ale podle mě je ještě strašně brzy na příznaky.... 😖

monika4577
18. dub 2019

kov

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru