Ahoj holky mám dotaz ..zkuste mi prosím poradit..snažíme se o miminko minuli měsíc jsem měla ms 10.2 ale jen pouhe dva dny ovulace probehla 24.2 plodny hlen jsem měla 26.2 a pohl styk byl 21.2 další ms má přijít 9.3 ciklus mam pravidelný 28dnu problemy nemam ale chci se zeptat bolest prsou pred ms mam normálně ale od vcera mi z nich tece čirá tekutina.U dcery jsem to měla taky hned od začátku ale docetla jsem se že by to mohla být i zvýšená hladina prolaktinu..myslite ze by mohlo jit o těhotenství nebo se ta hladina prolaktinu projevuje i jinak děkuju moc
Ahojky tak to sme dve dneska sem to taky zkoumala ptz sem si dělala test a mela sem ducha ale menstruace přišla opožděne ale jen tak na 2 dny ne ta klasická :/ dělala sem test a slaba čárka a jak říkáš z bradavek mi také teče tekutina ale taková neco jako ,mliko, neni to čirý :O taky nevim co to je a vse pročítám 🙂 zejtra pujdu na krev tak se ujistim co a jak ;)
Já mám dvě čárky a ještě před testováním mi také vytékala čirá tekutina - teda po zmáčknutí, ne v klidu. Jinak mě prsa vůbec nebolí.
může se jednat o zvýšený prolaktin
No asi jo protoze menstruace prisla o jeden den sw opozdila...ale normalne ted krvacim se zvisenym prolaktinem pry ms zanika.....do uplneho vymizeni tak nevim
@bianca_86 ja už ms dostala sice s opozdenim ale jo
@jaruska92 to ja ani ten duch proste nevim minuli mesic byla ms dost zvlastni jeden den krvaceni druhy den jen provazy hlenu a teocha krve pak uz nic...tento mesic v den ms slabe spineni coz jsem nikdy nemela ihned me prisla ms a bylo ale ted jen spineni krvaceni az dnes..ale taky to neni ono....mam zkusit kontrihelovi caj?mate s tim nekdo zkusennost?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Asi se tu s tim nikdo nesetkal u vseho vidim mnoho komenaru ale u meho nic 😕