Dobrý den mám takový možná trošku hloupý dotaz ale ve čtvrtek 4.11 jsem začala brat třetí platicko antikoncepce a sex byl nějak o půlnoci v sobotu 6.11 mohla bych být těhotná? Byla jsem asi nějak 22 listopadu u gynekolozky a ta mi řekla že tam mám nějak volnou tekutina že neví jestli je to nějak to vajíčko které prasklo nevím teď přesně co říkala něco s tím vajíčkem se děje když máš antikoncepci a nebo jestli to je něco jiného jako nějaký zdravotní problém . Takže půjdu ještě na jeden ultrazvuk.
Nevím od kdy je žena chráněna když má kombinovanou a na týdne výsadní. Btw můj partner se do mě neudělal byl ve mě jenom bez kondomu na začátku a udělal pár přirazu. Radši používáme i kondom. Ptám se protoze poslední dobou citim jakoby divné vůně. Nedávno jsem měla chřipku. Měla jsme hroznou rýmu a teplotu. Rodiče měli covid ja jsem byla negativní. Vím že těm pach co cítím asi těhotenství nebude ale nevím z čeho to je nedávno jsem si cichala k octu jestli nemám covid. Třeba sýr cítím jako zvláštně. Btw MS jsem dostala
Zkus si udělat těhotenský test, kdyby jsi byla těhotná, tak už by se něco ukázalo, ale spíš to vypadá, že ačkoliv jsi měla negativní test na covid, tak jsi ho mohla prodělat.
@meronym ano ale ze začátku ten kondom něměl vážně jenom na chvíli ale tak to by se nic stát nemělo když beru antikoncepci navíc jsem měla po menstruaci
@meronym občas se mi stane že zapomenu ale tak do hodiny si ji vezmu a nebo dřív když jsem měla v pátek taneční tak jsem si ji musela vzít třeba o hodinu předem nebo dyl. To bylo když jsem jí v září začala brát
Antikoncepce se nemusí brát vždy ve stejný čas, aby fungovala 🤦🏼♀️ Dokonce má až 12hodinovou rezervu. Pokud člověk vyloženě nezapomene hned několik prášků, tak je i poměrně blbuvzdornâ, tak přestaň plašit nebo si prostě odpusť sex.
😨🙈
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Shrnu to - beres antikoncepci, pravidelne. Partner mel kondom, neudelal se do tebe. Menstruaci si dostala. Ne! Tehotna nejsi. Pane boze.