Ahojte chcem sa opýtať dneska som si robila clear blue tehotenský digitálny test. Ukázalo mi mínus s ohraničeným pluskom tak som ho rozobrala čo som sa dočítala tu že ho niektoré rozoberajú a písali že tam mali vždy čiarky aj keď neboli tehotné. Ibaže ja som nemala ani jednu môže byť že bol chybný test? Ďakujem za vaše odpovede .
Ale takhle se ukazuje ze je negativni .. minus s ohranicenym pluske . Je to digital , takze jak na kalkulacce mas taky ohraniceny cisla . Jestli tam bylo minus , tak je blbost do toho lest
@stelka23 promiň, ale pokud je negativní, tak bude negativní test za 30 Kč i za 3000 Kč.
Tyhle testy si většinou holky schovavaji na chvíli, kdy jim papírový dělá carky tlusté jak prst.
Dávají pak tyhle "lepší"partnerovi, vyfoti si je na památku atd.
Jen zbytecne nervy .. tenhle trend otevreni digi testu 🙄 neni pozitivní , takže těhotenství tam nenajdeš
@waisinka to je to samé jako hledání neexistujících duchu na papírových nejlépe v půlce cyklu.
Jedna z tisíce měla to štěstí, že ji digitální po rozebrání ukázal pozitivní, tak se to bude dělat.
@stelka23 test za to nemůže, ze nejsi těhotná🤣.. pokud si v začátku, tak ti to neukáže. Ukazuje od 25 jednotek Hcg. U mě nikdy nelhal. Bud jsem byla těhotná nebo ne. Není nic mezitím. A pokud ho mas negativní, tak dle firmy Clearblue ještě nejsi těhotná. Zkus papírový a pokud uvidíš čárku, teprv dělat digital. Až se ukáže plus, volej Dr.
Ďakujem vám všetkým za odpovede . Kúpim si ešte papierkovy . Potom sem napíšem ako som na tom ❤️
@stelka23 co myslíš tím nic z toho? Že ukazuje digitální negativní, znamená to, že těhotná nejsi. Nevím, co bys chtěla, aby ještě ten test ukazoval?
@stelka23 Papirkovy kupovat nemusis. Pokud jsi mela minus na digitalu, nejsi tehotna.
Ahoj určitě už tam duch je vidět hezky,já třeba měla silnější testy odpoledne nebo večer a ráno z ranní moci slabší
Vůbec jsem nepochopila to množství negativních či ironických komentářů. Tady je zase chytrolínek, které nemají pochopení pro někoho, kdo asi na tu svou vytouženou druhou čárku čeká a tak se chytá čehokoliv. Doufám, že vás to uspokojilo a můžete jít zase o diskuzi dál...
@stelka23 Myslím, že to je slušný dušík. Ovulace mohla být později, každá to máme jinak. Tak se neřiď podle fotek testů ostatních, ale kontroluj si, jestli čárka sílí a těhotenství prosperuje a držím pěsti, ať je vše v pořádku.
@katherinka33 nejde o uspokojení nějakých chytrolinek ale o pokus trošku uklidnit naději, která může být lichá.
A ano přeju každému zdravé miminko, ale testovát od půlky cyklu skoro a hledát neviditelné duchy je jen psychické ničeni se. (Tam kde je pěkně druhá čárka, tam to chápu, ale stejně je to 50:50 pořád)
A mimo chodem má cesta k prckovi trvalá dva roky..
@stelka23 zkus zítra další nebo večer a možná bych zkusila zítra nebo pozítří digitální ten ti to rozlouskne úplně já měla takovou čárku a hned jsem udělala digitální a byla jsem 11dpo
@chrystyanna Ale i ty pokusy o uklidnění naděje mohou být vedeny jiným trochu vcitenejsim způsobem, nemyslíš? Každá jsme jiná, každá jsme jinak zvědavá. A taky je to jen a jen její věc, kdy a jak testuje. Podle mě s tím jen nemá zkušenosti a tak je tady hledá. A místo nějakého uklidnění tu vidím převážně jen rypani.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@stelka23 zkus obyčejný papirkovy test a uvidíš