Chutě a bolest prsou. Jsem těhotná?

lucielena
10. srp 2020

Já jsem na tom možná stejně, minulý měsíc jsme s manželem měli sex co druhý den, a po ovulaci z ničeho nic jsem dostávala různé chutě, které by mě nikdy nenapadly, byla jsem nafouklá, a bolest prsnich žláz a viditelné žíly. Po týdnu jsem si udělala test a negativní o týden později jsem dostala MS, ale je jiná než normálně, bolesti sice byly, ale nebylo to tak silné a ani žádný "hlen " teď to mám 4. den a na vlozce pár kapek a při čůrání něco málo, ale chute a bolest prs stále přetrvává. Dokonce se mi udělalo zle ze špaget, které mívám ráda, ale teď si je dávat asi nebudu. Pravda je že beru léky na psychiku, ale tam píšou jen pribirani na váze, což za měsíc jsem přibrala 3kg . Tak nevím jestli to je léky, nebo mohu být těhotná.

zelenaesmolda
10. srp 2020

@lucielena
pockej,vytahnu kristalovou kouli...

j.a.n.i
10. srp 2020

@lucielena Co třeba zopakovat test, bude to mít výrazně vyšší vypovídající hodnotu, než naše křišťálové koule...

zelenaesmolda
10. srp 2020

@j.a.n.i
neblbni,prece nebude testovat,na MK ji reknou vse...

palja
10. srp 2020

Co to píšeš za kraviny?

te_reza
10. srp 2020

Zakopanýho psa vidím v těch lécích na psychiku 😀 ne sorry, já po antidepresivech přemýšlela, jaký by to bylo skočit z okna, ty si myslíš, že jsi těhotná 😁

lucielena
autor
10. srp 2020

Jen jsem se slušně zeptala a vy mě hned odsuzujete. Nevíte jaké jsem měla problémy a za další je beru už nějakou dobu a tohle se ní ještě nestalo..

zelenaesmolda
10. srp 2020

@lucielena
na blbou otazku,blba odpoved...

marta_kovar
11. srp 2020

Jak psaly holky výš. Pokud je test negativní, tak nejsi těhotná. Podle mě je hloupost aby se ti už takhle na začátku změnila chuť ale budiž. Spíš bych to viděla jako následek léků.

lucielena
autor
11. srp 2020

@marta_kovar Dobře děkuji.

katule1990
11. srp 2020

@lucielena Myslím si, že takhle brzo po ovulaci být příznaky nemůžou, to může být z čekoholi jiného. Z toho se nedá usuzovat, že jsi těhotná, ale ani, že nejsi. Test týden po ovulaci je brzo, to by ti případný pozitivní výsledek neukázalo. Jestli ti přijde, že byla menstruace divná, slabší, tak si udělej nový těhotenský test, pokud bys byla těhotná, tak by se to teď už určitě ukázalo a budeš vědět, na čem jsi 🙂.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru