Celý den cítím cigaretový kouř - příznak těhotenství?

nase_ema
5. říj 2015

Ahoj,
v sobotu a dnes znovu mě trápí takový problém - celý den cítím jakoby cigaretový kouř. Jsem v nekuřáckém prostředí, jsem nekuřák, kolem mě nekuřáci, odnikud to táhnout nemůže. Hlavně nikdo jiný nic necítí. Ani v sobotu doma, ani dnes v práci. Napadlo mě to jako možný příznak těhotenství, neměl to třeba někdo? Bohužel jsem teda i googlila a když jsem se dogooglila i k možným nádorům, které způsobují čichové halucinace, tak jsem googlit radši přestala. To těhotenství bych uvítala víc 🙂 Jinak z toho už začínám být trochu nervní...

jitavrtule
5. říj 2015

ze mě si moje drahá polovička dělala celé těhotenství srandu, že by mě mohli z fleku vzít k policii....jako policejního psa 😉 fakt ze mě byl strašnej ohař, všechno mi smrdělo, všechno jsem cítila i v (normálním nosem) nezaznamenatelných koncentracích. takže proč by ne...si udělej test a budeš mít jasno, ne?

mandala
5. říj 2015

Možné by to bylo, já jsem v těhu cítila taky i to, co nikdo jiný, cigaretový kouř ale nikdy. 😉

no_title
5. říj 2015

ahoj, já mám na cigaretový kouř taky nos jak čuchací pes, když jsem byla chvilku těhu, hodně mi vadil, dokonce jsem málem poblila souseda 😀. Je silný kuřák, navíc zmoknul, navíc mají psa, takže... 🙂)

zouzalka1982
28. zář 2019

@nase_ema Ahojky,jak to dopadlo s tim tvym citenim cigaretového koure,mam stejne priznaky jako jsi mela ty.Bylo to u tebe nakonec těhotenství?Diky Žouzalka

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru