Dobry den , snazime se o 2.mimi menstruaci mam dostat 13. , vcera jsem zkusila test a byl tam dle me duch , dnes rano jsem zkusila znovu . A na testu se objevila malinka šmouha ale presne v tom miste vidim slabsi carku . Vidite ji tam taky ? Nebo ta šmouha znaznornuje spatny test . Dekuju
Něco malého, nepatrného tam vidím 🙂 držím palce při dalším testování!
Ja tam čárku vidím
Taky vidím slabou čárku, to jsem takto měla, když jsem test dělala moc brzo a za dva dny už tam byla jasně vidět🙂, myslím, že bude pozitivní
Tak super , dekuju 🙂
Chtela bych zkusit pro potvrzeni ten digitalni ,myslite ze je to dobry napad ?
Tak digitalni vysel s minusem 😕
Digitální nemusel vyjít, má nižší citlivost
Podobneho ducha jsem mela u syna testem livsane predcasny tehu test 4dny pred ms a tet
jsem mela caru jako blazen 6dni pred ms. Prodava se v benu za 89kc ruzova krabicka.. ja si myslim ze tehotna jste!
Bohuzel dnes rano jsem zkusila 2 testy a snehobilo , nechapu
Ale ted jsem zkusila ovu test a tam byla slaba cara , tak ja uz nevim ..
Dnes mela dorazit MS , nedorazil , mam bily vytok a bolesti jako pri prichazejici MS , testy ale negativni tak nezbyva asi nic nez cekat 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kenhany něco maličkého tam vidět je ☺️ Zkus další test tak ve středu a doporučuji mamatest . Ten mi ukazoval krásné čárky i před ms ☺️