Čárky na testu. Budeme 3👨‍👩‍👧?

jam888
3. pro 2019

Zdravím potrebovala bych vedet jestli jsem tehotna podle testu co my ukazuje silné a jasné 2carky tak sem nejistá podle toho co jsem našla na internetu dekuji

rybkaryb
3. pro 2019

A co jsi našla na internetu prosím te? 🙂

lenickakl
3. pro 2019

ten test vypadá divně.. a proč ho držíš za to pochcaný?

jam888
autor
3. pro 2019

@rybkaryb samé slabé čárky které nejsou moc videt jako tady u mě

lucijeennaa
3. pro 2019

To jsou fixy, ne? 😁🤷🏻‍♀️

sinicka
3. pro 2019

Kam az jsi to ponorila? A doufam, ze jsi to aapon utrela 😁 kdyz uz to držíš za tu curaci cast

rybkaryb
3. pro 2019

Přijde mi to dokresleny, přesně @lucijeennaa :D pokud si nekratis jen dlouhou chvíli udělej jinej když se ti tenhle, stejně jako mě, nezdá.

lucijeennaa
3. pro 2019

Nikdy jsem neviděla takhle jasnou ani kontrolní čárku, ale podle mě to určitě nemůže byt těhotenství. To by jste musela mít jen ducha a čím slabší tím lepší. A když žádný, tak možná úplně nejlíp v tomto případě. No budu držet pěsti ať se to zlepší. A menstruace vám asi právě probíhá? Když mate na testu všechny barvy, že? To by bylo dobré znamení.

katkabella
3. pro 2019

Když už bych si dělala čárky falešné tak jinou barvu tohle vidím fakt prvně 🙈

dat
3. pro 2019

To je od lihovky nacmarany ne 😀

ocetnicek
3. pro 2019

To je nakreslený. Jednoznačně.

lenickakl
3. pro 2019

Uživatelka jam888 už nemá účet na Modrém koníku. K tomuto kroku se rozhodla a účet si zrušila sama.

trololololol :DD

lucijeennaa
3. pro 2019

@lenickakl 😂😂😂 Malá 😢😁😁

lucijeennaa
3. pro 2019

A já si dala takovou práci s vysvětlením její situace 😢

sinicka
3. pro 2019

Wtf? Nekdo si da praci se založením profilu, ověří telefonem, pak zpunktuje ten test a fotku a smaže účet... ok 😁 to je nehloupejsi trol..

vercas123
3. pro 2019

Ahoj holky mám takový problém.
Byla jsem cca před 8 dny u gynekolozky jelikož jsem měla problém a to ze jsem před menstruaci asi 2 dny měla bolesti v pod bříško u mne normální i bolesti při dostavení MS mám tak hrozny ze mne kolikrát uvolní z práce. Ale tentokrat to bylo jen dloubani a pobolivani občas pichani. Pak mne začalo bolet v boku až doznal a krize a až jako by křeč v kyčlích. Bála jsem se aby to nebyl zánět ledvin tak jsem vyhledala doktora ta mi ovšem udělala hmatove vyšetření a vnitřní UZ našla jen folikul nic jiného ani cysty vzali mi krev na CRP a tak a nic nenašli všecko čisté ty bolesti mám přes 20 dní ptala se mne zda jsem si dělala test jelikož příznaky by seděli rekla jsem ji ze ano ale ze byl negativní na to mi rekla ze je ještě brzy.. rekla mi ze nemám brát žádné léky ani alkohol a nějak se zatěžovat ze je tam možná gravitida tak mne po 14 dnech objednala a jdu tam teď 9.12 nevím co cekat.. přes den mívám zvýšenou teplotu už asi 9 den.. kolem 37 +- 3 stupně.. už od té MS jsem strašně unavená a fakt vystresovana něco mi ještě před kontrolou říkalo ze je něco jinak ze je to divné takový divny pocit jako bych možná byla v tom. Nestalo se vám to někomu?

vercas123
3. pro 2019

mám zimnice a teď jsem měla 3 dny zacpu..je to divné cca dva dny zpět mi bolesti ustálí jen občas to v tom břiše bolí někdy malá křeč cítím se jak nemocna a před 2 dnams mne začaly bolet prsa.. mám nechuť k jídlu přitom mne kruci v žaludku jedine co do sebe nacpu je pečivo atd.. vím ze je se mnou něco v nepořádku ten pocit neumím popsat. Ráno se mi zvedá žaludek. Ale to už muže být i vsugerace kdo ví.. nějak jsme mimčo plánovali ale s práci kterou mám jsme se na to vyprdli asi 3 měsíce jsme měli fakt fofry takže jsme byli rádi když jsme se tulili 2x3x měsíčně.. nějak jsem na těhotenství přestala myslet ale teď je to tu zas .. po tom co mi ta doktorka rekla..

zelenaesmolda
3. pro 2019

trololoolol

vercas123
3. pro 2019

@zelenaesmolda Já netrolím jen se vážně ptám..

zelenaesmolda
3. pro 2019

@vercas123
tim hur 🙂

nanyh
4. pro 2019
lenickakl
4. pro 2019

@zelenaesmolda 😂😂😂😂😂

aselluska
4. pro 2019

@vercas123 takové bolesti jsem měla při ledvinové kolice, žádné crp ani jiné výsledky nic neukazovaly, až mě to prostě dohnalo když se zánět rozjel, co jsem se nachodila po doktorech ...

vercas123
4. pro 2019

@aselluska No nakonec bolesti ustoupili 3 dny zpět teď klasicky PMS až na šílené bolava prsa a akné

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru