Ahoj .. snažíme se s manželem o druhé...
Dnes 4 dny po vynechání ms na testu toto ...mám se radovat nebo ne ... Neměla by ta první čárka být tmavá stejně jako druhá? Jak spolehlivé jsou testy z teta drogerie...díky
Dost dobře nechápu taky tu červenou čárku vedle té kontrolní čárky..jinak papírek ukazuje ducha ...
POdle mě špatný není, věřím, že zítra na jiném bude čárka taky. Držím palce
Asi je to vadny test, ta "treti" carka by tam urcite byt nemela 🙂 ale i tak si myslim, ze vadny test by ti tu testovaci carku neudelal, takze podle me je sance na pozitivni test velika. Drzim palce 🙂
Ja si myslim ze vada je jen v kontrolni casti ta testovaci carka.je pekna rovna.drzim paleckY a dej vedet 😊
to je nový test, nebo ten starý? mně se ta první testovací čárka zná nějaká úzká...měla by být stejně široká jako kontrolní...
Síla testovací čárky "není důležitá"... testovačka je málokdy stejně silná, jako kontrolka... Tohle chvíní testu ale je divné... Teda pokud je ta první fotka v doporučovaném časovém intervalu... já vím, že se mi po testu (po mama proužcích teda) ta barva vždycky nejdřív jakoby "rozmázla" a teprve po tý minutě se buď ustálila jedna nebo dvě čárky... (některý testy maj doporučeno až 5 minut ustalování).
Soukromně si myslím, ž test pozitivní je, ale nerada bych to zakřikla...
Holky nastala chvíle kdy přemýšlím jaký test pořídit... Papírky,nebo digitál (clear Blue) nebo tyčinku na proud nebo nasávací 🤣 a značka? Dr.Max nebo mamatest? Nebo jinou? Jsem z CB takže jsou tady snad všechny možné lékárny a obchody... díky
@wendeta23 za mě mamataest růžový a kdyby vyšly dvě tak urco clear Blue... A skvělý je livsane z benu
Za mě clear bleu
@wendeta23 tohle je ten livsane jeden den zpoždění ms
@wendeta23 a jako nechápu že jsi ještě doma ja uz bych curala na všechno 😁😁😁
@monika76301 No,já se snažím to nehrotit.Protoze jsem už stokrát zažila zklamání.. Dokonce i jedno mimo, naštěsti to odešlo samo....
Test mi přijde ok, takové čmouhy jsem občas na testu taky měla, říkala jsem si, že jsem ho možná nechala moc dlouho ponořený, nebo tak něco, každopádně testovací část vždy ukazovala, co měla. Takže já držím palce, aby čárka sílila a aby vše dobře dopadlo ;)
@wendeta23 z toho teda delas kovbojku 😀
Za me tedy dr.max. drzim pěsti 🍀🍀
nejlepší zkušenosti mám s mamatestem 👍🙂 držím palce🙏🍀
@wendeta23 no ale když máš čárku tak nejsi zvědavá? Já jsem taky po. Mimodeloznim a vzali mi i vejcovod a do 3 měsíců tehu a nyní jsem 30+4
@monika76301 Dobrý den, můžu se zeptat po jaké době od mimoděložního se vám ustálil cyklus? jsem 4 měsíce po laparoskopii a odejmutí levého vejcovodu po mimoděložním těhu a cyklus mám pořád rozhozený, děkuji.
@sudylichozrout 😂😂 kam se hrabe ordinace v růžové zahradě,co 😂😂
@wendeta23 to teda 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Podle me spatny test. Kup jiny a vyzkousej jiny.. tehotna byt muzes, ale z tohodle to nebude 100%