Holky potřebuji poradit 4 dní sem měla bt 36,9 a 36,8 včera jsem měla hnědý výtok ale jen asi půl dne dnes jsem měla bt 37 mám 5 dní do menstruace menstruační cyklus mám 30 plodné dní 15,16,17,18,19 pohlavní styk jsem měla 15 18 19 20 je možné že bych mohla být těhotná
@kikiki1000 To spineni mohlo byt hnizdeni. Drzim palce 😉 Vsak za par dni si budes moci udelat test. Chce to trpelivost 😊
@priefi Já se snad s toho snad zblaznim začali mě bolet třísla píchat v pochvě normálně ma před menstruací bolí prsa teď vůbec žádná bolest jen pálení
Paleni? A nemuzou to byt kvasinky?
Mimochodem, kdybys chtela driv testovat, tak uz muzes zkusit digitalni test clearblue nebo tak nejak, ma vysokou citlivost
@kikiki1000 Bt sis merila jak? Usta nebo pochva? Pokud druha alternstiva, tak snad sis tam nic nezanesla teplomerem. Mas doma probiotika? Pokud ano, tak si hned dej a rano opet. Pokud ne, tak si dej alespon jogurt a zajdi si pro probiotika do lekarny. Zalezi, jak moc to uz mas rozjete. Pripadne se porad s dr., co muzes, kdybys byla tehu. Nekde jsem cetla, ze ulevuje roztok ze sody, mozna by sla i masticka clotrimazol, ale tbl uz radeji ne. Pokud Te picha v podbrisku, muze to byt hnizdeni. Ale ty trisla... nevim... jedine, co me napada reakce uzlin.
@priefi Ahoj jsem stoho blázen od ovulaci mám bt 36,8 až 37 neklesá ani nestoupa jeto zvláštní vůbec nevím co si mám myslet
@kikiki1000 prestan si merit bt a v klidu pockej, zbytecne se stresujes. Pripadne si udelej digitalni test, ale i kdyz bude pozitivni, stale muze ms prijit, pokud se oplodnene vajicko neuhnizdi.
Ahojte, som tu nová, ale chcela by som sa spýtať na váš názor.
S manželom sa snažíme o bábätko už pol roka a do teraz nič, no tento mesiac som si bola 100% istá, že to podarilo, lenže...
Ovulaciu som mala 18.1.2018 (robila som si ovu test tiez som mala plodný hlien deň pred a aj deň po) , sex sme mali 16.1, 17.1, 19.1. Od minulej stredy som začala pociťovať chvenie (ja to vôbec neviem popísať, nebola to ani bolesť, ale proste ako sa tam niečo dialo). Moju milovanú kyslu kapustu nemôžem ani cítiť hneď mi dojde zle. 70% dňa mám ťažobu na žalúdku. Od soboty mám veľmi citlivé prsia a v nedeľu ma prvýkrát v živote pálila žáha. Lenže...
Včera som úplne slabunko krvacala, skôr len spinila (dnes čakám, zatiaľ nič). Ráno som si robila test a bol negativny, MS normálnu mám dostať zajtra.
Snáď som nič nezabudla. Prosim, poraďte, môže to byť tehu? :(
Mě po ovu měření BT hrozně stresovalo...prď na to...digitál vyšel pozitivní a pak přišla stejně MS...jestli váháš a špinění bylo včera,tak odpolko ev.zítra ráno zkus klasickej 10 test...už by mohl být ev.pozitivní...Drzim pesti
@izy1661 V prvni rade se na to neupinej. Udelas si blok. Pul roku neni zase tak dlouha doba, nekdy to chce cas. K tomu, co jsi psala. Kdyz ses si 100% jista, ze jsi tehu a nebyla bys tehu, podekuj za priznaky sve psychice. Ted k veci... na nevolnosti a tim podobne, mas jeste cas, tohle je jen v Tve hlave, hcg neni tak vysoke, aby Ti mohlo byt uz ted spatne (navic test pises, ze mas negativni, takze pokud jsi tehu, mas opravdu nizke hcg = nevolnosti se vylucuji). Spineni, o kterem jsi psala, mohlo byt zahnizdeni vajicka, avsak znova hcg je prilis nizke, aby test ho odhalil. Pokud chces testovat testni 1.2. (31.1.bys jen zbytecne testovala a ta mrcha by stejne mohla prijit). Pokud jsi tehu, budes mit pozitovni test. Ale jeste neni vyhrano, okolo 6tt nekdy dochazi k ukonceni procesu tehu a prijde opozdena ms, ktera vse muze vycistit. Obvykle predvesti cistici ms je spineni. Avsam nekdy se dostavi spineni, ale tehu je ok a pokracuje. Ja jsem mela pozitivni test, testovala jsem tyden po terminu ms a dalsi tyden prislo spineni a dalsi ms a konec. Takze za mne lepe testovat pozdeji nez drive, lepsi si myslet, ze prisla opoudena ms, nez byt natesena na mimco a pak byt zklamana. Takze netestuj... testy nech hezky v lekarne a az prijde opozdeni,.bez si koupit test. Pokud to opravdu nemuzes vydrzet, kup si digitalni test, ten odhali, zda jsi tehu uz ted. Ale osobne doporucuji pockat.
@kikiki1000 tak jak to vse dopadlo? Jsi tehu?
@priefi Nebyla sem ale teď to snad už vyšlo 13dpo vidíš tam taky čárku nebo si to namlouvam
@kikiki1000 jj, je tam duch. Testni pozitri znovu, aby zjistila,.zda sili. Drzim pesti
@priefi děkuji pak dám vědět
@kikiki1000 krasa 😊 drzim pesti, aby vse bylo v poradku 😊
@priefi děkuji moooc
@kikiki1000 kdybys pocitovala tlaky jako pred ms, tak se neboj, roztahuje se deloha 😊
@priefi Děkuji za informaci
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kikiki1000 ano..vse je mozne...musis pockat a pak si udelat test..ktery ti to potvrdi nebo vyvrati.