Ahoj holky, jen taková sranda, je možný, aby se mi 19.DC objevil duch? 🤣 Pro rejpalky, samozřejmě, že vím, že je to brzy, ale je to možný?
může to být k ovulaci 🙂
Ne to opravdu možné není, jsi cca 4dpo. Teprve tak 6dpo se vajíčko dostává z vejcovodu do dělohy a tam se teprve začne uhnizdovat a pak teprve začne tělo vylučovat HCG.
no...proč by to možné nebylo? Akorát jestli víš, kdy byla ovulace - nemusí být 14DC, podlečeho se tady asi usuzuje....kdyby byla ovulace třeb 9DC, tak jsi ted 10 dpo a to by už možné bylo.... samozřejmě je nejlepší testovat při vynechane ms.... takže otázka - víš, kdy byla ovulace?
Určitě, ovulace mohla klidně být dřív, třeba 5DC, nemusí být nutně v půlce. Ale může to být i nějaká chyba, to je jasné...
Tak možný je vše a ten 👻 je celkem pěkný 🤔 tady by mě zajímalo jak to dopadne , ale je mi jasné že jako 99% příspěvků tady se to nedozvíme 😆
To je fakt zvláštní a celkem neuvěřitelný
@agneska7 Dozvíte, já napíšu 🤣
@inah91 No podle mě byla v pátek, tak je to fakt asi blbost
Mám známou ta měla pozitivní test 15 DC ovulace u ní dle toho vycházela na předposlední den MS, pak mám kamarádku a ta se dozvěděla že je těhotná v šestém měsíci na pravidelné prohlídce, do té doby MS jak hodinky a bez těhotenských příznaků. Takže možné je úplně vše 😂
Může být, pokud byla ovulace už hooodně brzy
@lenda93 nee, byla pa, so, ne, tak nějak
Ahoj, stejně pozitivní TT jsem měla minulý měsíc. Zachytil ale pouze jen zpožděnou ovulaci. Těhotná jsem bohužel nebyla. Pozitivní byl test jen cca 3 dny a pak už ne.
Zkousla jsi dneska?
A nemůže to být cysta?
@leymea nee
@lenda93 možná by mohla
A co když ovu byla dříve? Jsi si 100% jistá že byla o víkendu? Jinak možné je vše, příroda je mocná čarodějka 😂
@supermatka Vím přesně, ona se u mě docela výrazně hlásí
Tak pozitivní test máš a už se můžeš těšit ❤️ třeba tam budou dvě mimi 😊
@supermatka nee, dnes byl negativní, tak asi nějakéj špatnej test
Jej, to jsem prehledla 😒. Ale divné to je.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mě tohle udělalo kdysi taky a byl falešný test. Ale možný je všechno 😁