Brzká ovulace, MS se nedostavila, test negativní a divný

brigitte_b
14. říj 2016

Ahoj holky,

mela jsem velmi brzy ovulaci ( uz asi 7-8 DC) po perfektnim sexu. 🙂 Moje telo se me as snazi otehotnet. Kdyz mam ovulaci takhle casne, menstruace prijde 28DC ( jinak az 31 DC). Nyni jsem 32DC a menstruace nikde a ani zadne naznaky, ze by mela prijit. Taky me od te ovulace poboliva podbrisek a mela jsem ho 2 tydny nafouknuty. Padaji mi vlasy vic nez obvykle. Dnes jsem si delala clearblu digital test a vysel negativne. Teda jinak nez obvykle. Byl tam patrny obrys pluska a kdyz jsem test rozebrala, byly tam 2 carky na jednom prouzku a jedna na druhem. V diskusi jsem cetla, ze to stejne muze znamenat negativni test. Ted jsem si z odpoledni moce udelala klasicky test, ktery se zda na prvni pohled negativni, ale kdyz ho natacim ze strany na stranu, zda se jako bych tam neco videla, ale mozna se mi to zda. Myslite, ze muzu byt tehotna? Mate nekdo podobnou zkusenost? Diky.

tammm
14. říj 2016

A jak jsi zjistila že máš tak brzo ovu?

brigitte_b
autor
14. říj 2016

@tammm Nejdriv se mi udela akne kolem ust a mam husty bily vytok, tak jsem si udelala ovu test a byl pozitivni. Uz jsem to tak mela 3x a vzdy po super sexu.

lukza
14. říj 2016

Ja kdyz měla tak brzo ovulku 6-7den tak 29dc jsem uz krásne pozitivní tehu test.zkus testnout za dva dny a uvidíš

tammm
14. říj 2016

@brigitte_b no nevím,u ovu hustý bily výtok.Ale ovu test neklame.Nejspíš chceš hodně mimi,zkus ovu test,také prý ukáže těhu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru