Bolí mě v podbřišku a špiním - jsem těhotná ?

kok123
14. dub 2019

Dobrý den,

Chtěla bych se zeptat už cca od ledna jsem vysadila antikoncepci z určitých problémů. S přítelem se milujeme bez ochrany. S tím že kdyby těhotenství přišlo tak přijde. 🙂 I přesto se snažíme si dávat pozor.
Chtěla bych se zeptat 10.4. jsme měly nechráněný pohlavní styk, podle mého menstruačního cyklu mi ovulační kalkulačka vypočítala že ovulace by měla být přibližně 5.4. +-5 dní. Včera 13.4. jsem měla občané bolesti v podbřišku, chodím teď čůrat i v noci, a na kalhotkach se mi už druhý den objevuje hnědavý slabý výtok. Podle mě je to ještě brzo na nějaké příznaky ne ? A jsou tyto vůbec spojeny s těhotenství ? Mám necelý týden před menstruaci.

Děkuji 🙂

Předem děkuji za odpověď.pristi týden bych měla dostat menstuf i

jitkaem
14. dub 2019

Popravde, ja u prvniho otehotnela mimo ovulaci 🙂

kok123
autor
14. dub 2019

@jitkaem děkuji za názor. Měla jste některé z těchto příznaků ?

nicol22
14. dub 2019

@jitkaem mimo ovulaci nelze otěhotnět, prostě jste měla ovulaci jindy, než obvykle.

kok123
autor
14. dub 2019

@nicol22 jindy žádné bolestí ani výtoky nemám. Paní nahoře píše že otěhotněla i mimo ovulaci.

kkacca
14. dub 2019

@kok123 tak měla ovulaci jindy, občas jsou dvě a občas zadna, ale mimo ovulaci proste neotehotnis

nicol22
14. dub 2019

@kok123 tak samozřejmě těhotenství je možné, může se jednat o nidaci...ale jak už jsem psala, mimo ovulaci nelze otěhotnět. Kalkulačka opravdu není spolehlivá pro výpočet ovulace, ta může být klidně každý cyklus jiný den cyklu. Bez ovulace se neuvolní vajíčko, tudíž spermie nemá co oplodnit.

kejt29
14. dub 2019

@kok123 to u tebe spis vypadalo na ovulaci. Ja ji nehlidala, ale pri druhem tehotenstvi jsem podle vseho otehotnela 4dc. Normalne ji mivam v pulce cyklu. Stane se.

alassel
14. dub 2019

Jestli jsi tehotna nebo ne ti rekne pouze test, krev a nebo doktor. Ostatni spekulace jsou mimo.. kazda to ma jinak. Ja vedela hned po oplodneni, ze jsem tehotna. Nekdo to nevi treba dva mesice. Pockej na vynechani MS a pak testuj a neco res.

kok123
autor
14. dub 2019

@alassel samozřejmě že test budu dělat. Zatím je na něj ještě brzo myslím. Každopádně mě zajímalo ohledně těch příznaků. Diky

adells
14. dub 2019

Zatim bych neresila a pockala na menzes zda prijde. Jestlize neprijde primo v den kdy prijit ma tak bych stejne jeste 3 dny pockala a sla pak na gyndu. Ze zacatku to nemusi byt na ultrazvuku a vlastne ani v krvi. Cim dele vydrzis tim vetsi jistota

marketa11112
14. dub 2019

no, to spineni, by mohlo byt mozna i uhnizdovani vajicka? ja to tak alespon mela. uz v te dobe jsem si myslela, ze jsem tehotna, ze je proste neco jinak. a test uz za tyden ukazoval ducha.

kok123
autor
14. dub 2019

@marketa1112 pardon že se tak blbě ptám, ale ukazoval ducha ..já myslela že to je falešné..nebo mluví se o tom kdyz se koukneme na test zaden že se na ně objeví duch i když byl negativní. Tak jen pro mé objasnění 🙂

Jinak děkuji za reakci a zkušenost

merope
14. dub 2019

I kdyby se 10.4. podařilo oplodnit vajíčko, tak se z něj ještě nestihla stát ani blastocyta, takže by se ani nezačalo uhnízďovat, takže organismus o ničem neví. Jedině byste měli nechráněný styk i někdy dřív.

kok123
autor
14. dub 2019

@merope nechráněný styk máme skoro pokaždé. Ale dáváme si pozor. styk 10.3. byl i s vyvrcholením do mě. Jindy je to na břicho.

merope
15. dub 2019

@kok123 Tak buď jste si nedávali pozor dřív nebo se nedá říct nic. Spíše prostě počkej.

marketa11112
16. dub 2019

@kok123 no, mysela jsem to tak, ze muze jit o zacatek tehotenstvi. me nejdrive test ukazoval velmi slabou carku (ducha), postupne silila.... zkus udelat test, po dvou , trech dnech dalsi, a uvidis.

kok123
autor
16. dub 2019

Hnedavy výtok stále sílí, ale menstruace to není. :/ No tak uvidíme zda v pátek dorazi

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru