Bolesti v podbřišku a prsou. Poradíte, prosím?

rous09
3. dub 2021

Dobrý den , mám takový menší dotaz vůbec nevím co bych si o tom měla myslet :/ cca před 14 dní mi vyšli HCG testy měla jsem i příznaky atd ale těhotenství to nebylo , ale cca už pár dní mě poboliva v podbřišku a strašne bolesti prsou :/ zvýšili se mi i chutě po večerech strávim v kuchyni :/ únava na mě též kapku leze mám občas i Bilý výtok ale byla jsem na krvi ale těhotenství to není bojím se aby to nebylo něco vážného , na to že bych byla těhotná už moc nevěřím a ani se mi tomu věřit nechce ..nerada bych byla zase zklamaná poradíte?

leniczka23
3. dub 2021

A co chceš poradit? Těhotná nejsi, doporučuju hodit se do klidu a zaměřit se na něco jiného chvilku. Psychika je mocná v tomto.

rous09
autor
3. dub 2021

@leniczka23 psychikou to určitě není nezabivam se tím , jen se bojím , taková záležitost se mi přihodila poprvé v životě ...

ema90
3. dub 2021

Proc nejdete k lekari, aby vas prohlidnul? 🤷🏼‍♀️ Tehotna nejste a hormonalni vykyvy jsou zcela bezne.
Priznaky si dokaze hlava privodit sama.
Vite kolikrat jsem mela chute a bolesti a nikdy jsem tehotna nebyla? 😀 Uplne normalni.
Kdyz jsem otehotnela, tak naopak zadny takovy priznaky neprisly.
Takze se hodte do klidu a pokud mate takovy obavy o svoje zdravi, tak jdete na gyndu.
Co vic rict 🤦🏼‍♀️

amazonkajanik
3. dub 2021

@rous09 pms?! Já týden před ms bych sežrala i hrocha, před narozením syna bývala i ta prsa, že jsem nesnesla ani utreni se ručníkem. Bolest podbřišku nebyla, mám křížové bolesti a to až v den ms. Ale jinak není od věci, nechat si třeba udělat utz,nebo rtg pro vyloučení endometriozy,atd plus ještě krevní obraz ...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru