Ahojky holky tehotensky test jsem si delala 6 dni po zpozdeni MS (citlivost 10). Vysel negativni ☹ Bolesti prsou temer vymyzely, avsak bradavky zacali byt citlive. Ale co me opravdu trapi je, ze me boliv podbrisku (vice na leve strane a uprostred)je to takova pichlava bolest a chvilemi i tlak. Dnes je to uz 8 dni zpozdeni MS. MS nikde ale obevil se mi vytok. Jeste musim dodat ze sem byla 4 dny s pritelem nekolikrat jsme soulozily, tak jestli to nemuze byt tim... Je mozne, ze nekomu toto prijde trapne, ale bohuzel nevim cim to muze byt a nechce se mi hnedka letet k lekari. Budu moc rada za vase nazory...
@sojca Ahoj, pokud máš bolesti a nevíš, co to je...tak si myslím, že by bylo lepší navštívit lékaře.
Může to být mimoděložní těhotenství, zánět, nastydlé vaječníky... prakticky cokoliv.
Já teda nevím, ale nějak nechápu, proč s bolestí nejdeš k lékaři 😉, přece když nevíš, co to může být, tak od toho jsou tu právě ti lékaři....
Držím pěsti, ať to není nic vážného.
taky radím lékaře. Může to být cokoli, třeba i opožděná ovulace, zánět močového měchýře, atypický slepák ... a včechno, co bylo zmíněno dřív.
Moc vam dekuji, pujdu k lekari ale az ve ctvrtek ... jen sem chtela slyset nazor co by to mohlo tak byt ☹ zda to neni treba priznak tehotenstvi nebo tak neco ☹
@sonicata me prave poboliva v podbrisku jen kdyz to mam dostat... ale MS nikde... a testy jsou negativni i ty nejcitlivejsi ☹ Jen se bojim toho ze pujdu k lekari s bolestma a pri vysetreni mi pani doktorka bude sahat na bricho a jako na potvoru mě to nebude bolet a ona si bude myslet ze sem nejaky debil, jtery jen otravuje ☹
@sojca to si určo nebude myslet podle mě si bude myslet , že si žena které na sobě záleží 🙂 Takhle to neber vůbec ! Podívej oni zato dostávají korunky takže ona si tě velice ráda proklepne 🙂A hlavně žádnej doktor si nevezme na triko když mu tam přijde snažilka bez MS a s bolestma podbřišku aby s tebou nic nedělal ! Tomu věř 😠 Fakt neboj se a jdi k doktoru od toho jsou 🙂
Ahoj, chtěla jsem se zeptat a poprosit o radu. Mám 5 dní opožděnou menstruaci a na levé straně mě jakoby píchá v oblasti vaječníků a v podbřišku mám slabý tlak a mám takový tuhý bílý výtok. Nevěděly by jste, co by to mohlo být? Moc děkuji!
@kristykabelova zkusila si test ?
@kristykabelova no taky bych v první řadě zkusila tt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky holky prosim nemohla by ste mi nejaka poradit??? 😢