Ahojte, dnes jsem zhruba 23 DC, normalne mám cyklus 27-30 dní. Takže týden do MS... Vždycky tak ten týden před mě bolívají prsa, ale mám je během toho plne uzlin. Teď mi prsa pnou ale není v nich ani boulicka, přítel si že mě utahuje že i tmavou bradavky. Takže on si je jistý že se naše snažení povedlo na první dobrou. K tomu všemu mě po námaze poboliva v podbřišku a jsem hodně náladová. Tak mě napadlo, jestli když už by se na mne takhle projevoval hormony, není čas zkusit první test. Já vím že je lepší vydržet, ale určitě mou nedočkavost chápete 🤭 snažím se na to moc nemyslet, ale když mi tělo furt říká že se něco děje... Jo a ještě jsem vlastně docela unavená 😅 ale kdoví jestli si to jen nevsugerovavam
Ahoj mám to stejně, ale pokud máš ovulaci v polovině cyklu, tak je zatím brzy. Ješte vydrž, vím že je to náročný taky bych nejradši testovala, ale nic by tam nebylo 😊
@martina_cz právě si myslím že mám ovulaci dřív, úplně poctivě jsem netestovala, spis to necháváme náhodě. Ale podle hlenu a chuti přišla dříve než v půlce 🙂 asi to Teda ještě vydržím třeba aspoň do konce týdne 🤭
Počkala bych 2 dny a pak zkusila tt 😊
Na test je asi brzy, ale já jsem každé těhotenství poznala na prsou ještě před testem 😉
@sirinfirst děkuji 🙂 já jsem právě na bolest zvyklá. Ale vždy to jde právě od uzlin. Teď žádné nejsou a prsa jsou bolavá. Tak uvidíme. Musím vydržet 🤭🤭
Počkejte pár dní, at nejste zklamaná
Prvni tehu jsem poznala podle bolesti prsou a test byl slabe pozitivni cca 4 dny pred ms. Jestli nemůžeš vydrzet, zkus
Děkuji vám moc všem 🙂 zatím držím a test jsem nedělala. Říkala jsem si že zkusím v pátek. Nicméně... Nedokážu si to vysvětlit ale mám prostě pocit že jsem těhotná. Cítím se uplne jinak. Prostě se cítím tehotně 🤣Tak doufám že nebudu nakonec zklamaná 😅 a i kdyby přišla MS tak se svět nezbori. Ale byl by to krásný vánoční dárek ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jsou testy které můžete udělat 6 dní před Ms Benu atd zalez na ovu vyzkoušet můžete a uvidíte ☘️☘️