Bolesti podbřišku, zpožděná MS, testy negativní

linduskap
27. srp 2014

Ahojky holky,jak jsem uz jinde psala...tak se s přitelem snazime o miminko...Při mazleni jsme ovulku stihli....od té doby mi je divne ( taková jiná jsem) .... Ale o to nejde..mám tři dny zpoždění, co u me neni proste zvykem...testy mám ale negativní...holky zlaty,včera mě večer chytla bolest podbrisku,že jsem si myslela,že snad probehnu zdi k sousedům...myslím si,že nejsem při tom žádné velké bebicko :D ...s uhnizdovanim to podle me nemá nic společného...máte někdo takovou zkusenost? Může se to spojovat s tehotenstvim?

lucienov
27. srp 2014

Ahoj ja mela neco podobneho nevedela jsem ze jsem tehotna byli jsme na dovolene u more a vzdy vecer strasny bolesti v podbrisku jako kdybych mela dostat ms vzdy jsem si vzala prasek a pak to preslo trvalo to celou dovolenou 14 dni potom mi to bylo už podezrele udelala jsem si ponavratu domu test a šup byli tam dve carky🙂 a bolesti prestaly🙂 🙂 🙂

luckakaja
27. srp 2014

Ahoj,na test bych se uplne nespolehala.Taky mi vysel negativni a pritom jsem tehotna byla.Vysel mi az druhej..a bolesti jsem mela,ale slaby-jak pred MS..tak drzim palce 😉

nicolenic
27. srp 2014

Ahoj, řeším momentálně stejný problém..Běžně mám cyklus 32-33 dní, dnes už je to 38 a MS nikde..Jsem pořád unavená, prospala bych den , pálí mě žáha , mám takový nateklý, plný prsa, a pár dní mě pobolívá v podbříšku, spíš pravý vaječník,křeče nebo pýchání..Včera 15 dní po styku jsem si dělala mamatest 10 a negativní..Ovšem MS stále nikde a křeče nepovolily..Ale není to jak před MS, jsou jiné..Tak nevím co si myslet ..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru