Ahoj holky, jsem dnes 14dní od iui, od rána hrozné bolesti břicha jako při ms, ale ms zatim nikde. Vetsinou kdyz mam mit ms, tak zacnou bolesti a do pul hodiny ms prijde, ale dnes nic. Mela jste to nektera pri otehotneni? Ze jste si myslela, ze ms dojde, ale nedosla?
Děkuji, muzu aspon porad doufat 🙂 porad cekam, kdy prijde, kazdou chvili jsem na wc a ono nic. Posledni test jsem mela rozmazany se 2 carkami, ale beru ho jako test vadny, bohuzel. Tak dnes zkusim novy.
Tak snad ano, byli bychom moc radi 🙂 po roce a pul uz by se to mohlo povest 🙂
Ahoj. Prosím o radu. Přesně pred 14 dny jsem byla na injekci na vyvolání MS. Zpoždění nejak tak mívám. Nekdy az 41 den. Dnes je to 39 a MS nedorazila. Břicho mě bolí od večera a pořád nic. Jsem pul roku po potratu a o dítě se snažíme. Tyden si merim bazalni teplotu a ta se pohybuje mezi 37az 37,2. Jinak žádné jiné příznaky. Říkám si ze na test je ještě brzo,tenkrát se mi ukázal duch az po 9tt. Máte nějaká podobnou zkušenost?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano MS vynechala a tenhle pocit trval asi ještě14dní po tom pak to vymizelo.