Zdravím děvčata 🙂 mám 5dní zpoždění u mě nic neobvyklého. Včera večer intenzivní bolest vaječníků a zad ale MS pořád nikde. Těhu test jsem dělala včera a byl negativní. Myslíte že mám ještě několik dní počkat a pak test opakovat? Děkuji za vaše názory 🙂
Děkuji za radu 🙂 od rána žádná bolest zad ani vaječníků ale mám trochu žaludek na vodě, snad to pár dní vydržím než zas budu testovat jsem hrozně zvědavá :D
Tak to budu držet palečky 🙂 poslední měsíce mám ms celkem pravidelnou tak uvidíme 🙂 😉
Před ms by mělo být sucho..
V pohodě 🙂 výtok mám, občas mi to připadalo jak když jsem se počůrala nebo jako kdyby se dostavila ms ale stále nic :-\ jsem hrozně zvedavá škoda že si do toho pupíku nevidíme :D
tak mi to nedalo a koukla jsem na těhu test co jsem dělala včera a byl tam slaboučký duch 🙂 tak počkám a za pár dní budu opakovat 🙂 malá naděje by to být mohla 🙂
Já to asi nevydržím a zítra testnu 😀
Já to po tom včerejšku nevydržela a test jsem si udělala 😁 bohužel vyšel jen s jednou / :(
No když jsem byla v prosinci na kontrole rekl mi gyndar ze kdyz neotehotnim do brezna ze se to zacne resit a ze mam prijit v březnu az budu mit ovu ale zrovna kdyz byla ovu a chtěla jsem se objednat mel zavreno, tak cekam tedka na dubnovou ms ale ta ne a ne prijit. Taky mam hodne načteno tak jsem zvedava vo mi rekne a co me ceka. naštěstí se specializuje na neplodnost a umele oplodneni takze verim ze se mu to povede. My na to taky nejak nespechame, ovu moc nehlidam jak kdy 🙂 tak uvidime 🙂
@bajculka pokud máte pravidelný sex tak není co řešit 🙂 jen jen možná tu ovulaci by to chtělo jestli ji máš atd..aale to třeba až doktor zjistí víc. A břicho tě bolí nebo něco? Mě se včera večer motala hlava..dnes mě pobolívá levá strana...sem tam bolí břicho jak při ms a pak zas nic...
No to nikdo nevi jestli mam ovulaci. Bricho a záda me bolely jen jen v utery a od te doby nic, včera večer kdyz jsem usinala tak me bolelo asi trochu břicho ale to jsem si spis vsugerovala, vytok taky zmizel a po žádný bolesti ani pamatka. Tak nevim je to nejaky divoky :D
Tak u mě stále nic. Po bolesti a po ms ani vidu ani slechu :D
Test jsem si delala naposledy 9.4 od te doby ne... ms nedorazila a nic me neboli obcas jenom chvilku bricho ale zase to po několika minutach odezni. Zitra koupim test a zkusim 🙂
Ty zvíře 😀 dobře tak ja to zkusim 😀
Zatim nic ani zadnej sex 😀 usnuli jsme oba u televize jak mimina 😀
No na mě to funguje 😀 tak zkuste a dejte info 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@bajculka tak pokud je zpoždění běžné, nemusí to nic znamenat. na druhou stranu pokud podle PMS na sobě poznáš, že už by to mělo přijít, pak tu šance je. hodně žen popisuje stejné pocity u začátku menses a těhotenství. i já to měla tak. takže zkus pár dní počkat a zopakovat test.držím palce