Bolest vaječníků, test negativní, MS mám dostat za 9 dní

pajabeck
5. pro 2015

Dobrý den, prosím vás chtěla jsem se poradit, s přítelem se snažíme o miminko a teď už tak 3 den mě pobolivá ve vaječníkách teh.test negativní a MS mám dostat až 14.12.nevite čím by to mohlo být? Děkuji předem za odpověď 🙂

chris_n
5. pro 2015

@pajabeck ono to muze byt i psychosomatické ;) ale treba uz se tam neco deje, tezko ríct

ma_jo
5. pro 2015

Na tehotensky test je jeste moc brzo. Myslim, ze nejlepsi je se prehnane nepozorovat a pockat s testovanim aspon na den, kdy ma prijit menstruace. Drzim palce at to vyjde! 🙂

tehulka1167
5. pro 2015

@pajabeck menses mas dostat az 14 to opravdu nemůžeš čekat, aby test vyšel. To je steasne brzy ještě. Jestli to tam je tak to test neukáže dřív jak kolem data menses. Tohle pobolivani mam taky měsíc co měsíc a spoustu dalších žen 🙂

pajabeck
autor
5. pro 2015

Děkuji tak počkám a uvidíme 🙂 snad to vyjde 🙂

bajana
5. pro 2015

Pravdepodobne ovulka 😉

pajabeck
autor
5. pro 2015

Právě nevím nikdy jsem takový problém neměla až teď... :-O

luciasek1987
5. pro 2015

@pajabeck mám ten samý "problém" :D já budu testovat až 15.12.... ovulka už byla, takže tím to být nemůže... taky ale čekám, že to bohužel může být MS

pajabeck
autor
5. pro 2015

@luciasek1987 no uvidíme snad nám to vyjde 🙂 vuuubec bych se nezlobila 🙂

sonast
17. pro 2015

Ahoj holky, tak jak ste dopadly? U mě by měla MS přijít 22.12., ale už druhý den jsem nafouklá jak balón, bolí prsa, táhne a pobolívá mě podbřišek, je mi šoufl, ale nezvracím. Nevím jestli jít k doktorovi, abych nezanedbala nějaký zánět, nebo to může být začátek těhotenství... 😒

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru