Bolest v podbřišku po orgasmu a příznaky. Můžu být těhu?

youngmommy
11. pro 2020

Zdravím🙂 prosím vás.. mám už týden příznaky ranného těhotenství a dnes mě začalo po orgasmu bolet v podbříšku po orgasmu. Už jsem jednou těhotná byla a bohužel v 15.tt potratila a měla jsem také bolesti po orgasmu. Nicméně..končilo mi šestinedělí a my na to s přítelem hupsli a druhý den jsem začala krvácet. Ale jen dva dny a potom nic. Od té doby jsem jak na emoční horské dráze, chodím neustále čůrat, bývá mi zle, krkám a pálí mě žáha.. je to už 17 dní od styku a zároveň mám za 9 dní dostat ms. Test dnes ráno neukázal ani ducha:( ale já i v minulém těhu byla v pátém týdnu a čárku jsem měla opravdu hodně slaboulinkou, myslíte že je šance že bych mohla být těhu? V ovulaci jsme se taky posnažili teď, ale to bych příznaky ještě necítila, nebo snad ano? Děkuji za odpověď!😊

inah91
11. pro 2020

@youngmommy A víš kdy (případně podle čeho to víš?) byla ovulace? Po ní až 14 dní ukáže něco test.... 🙂

vitezove
11. pro 2020

9 dní do ms je ještě hrozně moc. To ještě nemůžou být ani moc příznaky. Bolest po orgasmu může být i prostě po tom šestinedělí. Tělo ještě může být trochu bolavé, hormony se teprve začínají probouzet a tak. Vydrž těch 9 dní a uvidíš.

youngmommy
autor
11. pro 2020

@inah91 právě že ovulaci jsem měla teď kolem 9.12. to jsme taky měli styk, předtím vůbec netuším protože jsem krvácela po revizi, takže jsem čekala tu velkou očistnou ms a ta se nekonala🤷🏼‍♀️

youngmommy
autor
11. pro 2020

@vitezove Dobře děkuji, občas mi připadá že spíše to miminko tak moc chci, že si to vsugerovávám🤷🏼‍♀️ Určitě počkám, přeci jen mi nic jiného nezbývá.

vitezove
11. pro 2020

@youngmommy velkou očistnou ms po revizi? Kdo ti tohle řekl? Já byla na revizi xkrát a nic takového mi nikdo neřekl a ani se nekonalo. Po šestinedělí přišla klasická ms. Někdy to bylo přesně po šesti, někdy i později třeba po devíti. Takže - jsi si jistá, že si měla ovulaci? Možná se tělo prostě ještě nesrovnalo. A příznaky 3 dny po styku, to je opravdu bohužel nereálné. V té době by tak možná zahnizďovalo, ale nemohla by si mít v sobě ani ťuk HCG, takže teď určitě necítíš těhotenské příznaky. Bohužel.

youngmommy
autor
11. pro 2020

@vitezove právě že pan doktor, já mám rozdvojenou dělohu a tak říkal, že to prý bude teď po té revizi silnější než obvykle🥴 já právě nějak už minulé těhotenství jsem to tušila od prvního týdne a ani nechápu jak,bylo to první těhu a nějak jsem to proste věděla a byla to pravda. Ale teď je to podle mě jen čisté vsugerování.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru