Bolest v podbřišku. Můžu být těhotná?

26. zář 2020

Možná blbý dotaz, nevím. V den před očekávanou menstruací jsem měla nechráněný přerušovaný styk. Vím, že mám pravidelnou ovulaci až v polovině cyklu. Ale je nějaká pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná? Bolí mě v podbřišku. Může to být praskající folikul nebo prostě jen nervozita ze všeho. Pobolívá už třetí den. Děkuji za jakoukoli reakci

tasimia
26. zář 2020

.. minutku on tu někdo vytáhne věšteckou kouli. Jen chvíli počkej. Vždy je možnost, že muzes být těhotná, ale do břicha ti nevidíme.

gruyerre
26. zář 2020

A tu menstruaci jsi pak dostala? Jestli víš, že ovulace už byla, tak je dost nepravděpodobné, že by byla ve stejném cyklu o několik dní později další.

autor
26. zář 2020

@gruyerre v ten den jsem ji dostala, tudíž to asi beru jako první den cyklu.

jade85
26. zář 2020

Pokud jsi měla nechráněný sex, těhotná být můžeš. Ovšem spekulovat nad pravděpodobností se mi moc nechce. Udělej si test cca 14 dní po styku, ze kterého si myslíš, že jsi mohla otěhotnět a uvidíš.

gruyerre
26. zář 2020

V tom případě bych byla úplně v klidu. Víš, kdy máš ovulaci a před ní ani těsně po ní jsi nechráněný styk neměla, navíc menstruace byla, takže myslím není co řešit

autor
26. zář 2020

@gruyerre též mi to přijde takhle logické, ale jak čtu některé odpovědi, tak člověk může asi otěhotnět, i když na něj spadne skříň 🤷🏽‍♀️🙄

sissis1221
Autor odpověď smazal
Zobraz
sissis1221
26. zář 2020

Předem moc děkuji za odpovědi ..

jaja01k
26. zář 2020

@sissis1221 Že jsi těhotná.

sissis1221
26. zář 2020

@jaja01k
Jde to poznat takhle před MS? Manžel rika ze těhotná urcite nejsem protoze je to před MS

elencze
26. zář 2020

@sissis1221 záleží na citlivosti testu, ale ano, jde to vidět i před MS.

sissis1221
26. zář 2020

@elencze tak uvidíme jak se to bude dál vyvíjet treba se dostaví jeste MS

jako_mala_holka
26. zář 2020

@sissis1221 jasne, ze jsi tehotna... je uplne jedno, jestli mas pozitivni test pred nebo po ocekavane ms... zalezi, jestli se to udrzi... ja mela ducha (slabsi carku nez ty) 5 dni pred ocekavanou ms a ten "duch" uz ma 3 mesice 😉

sissis1221
26. zář 2020

@jako_mala_holka 😇to je nádhera🥰gratuluji
Jsem nejaká strašně citlivá, bolesti břicha, dnes se mela dotavit MS a zatím nic
Nechci uz ale zatím testovat. Mam strach z toho co mi tam vyjde 😅

sissis1221
26. zář 2020

Předpokládám ale že pokud v krvi neni HCG je nemožné aby se na třech testech objevila slabší čárka ?

jako_mala_holka
26. zář 2020

@sissis1221 dekuju 🙂 vydrz den dva a zkus znova, ja ale fakt myslim, ze je to tam 😉 na gyndu ale doporucuju se objednat az cca 2 tydny po ocekavane ms, ja ocekavala 10.10. a na gyndu jsem sla 23.10., bylo to cca mesic po ovulaci... srdicko uz bylo a tak 👍

sissis1221
26. zář 2020

@jako_mala_holka a co říkáte na ten digitální test rozpozná to drive než ten obyčejný ? Delala jsem si z ranní moci tyhle ty testy a jeste jeden odpoledne na digitálním před 5dnama a vyšlo -

jako_mala_holka
26. zář 2020

@sissis1221 pokud vim, tak digitalni ma mensi citlivost, ja delala digitalni clearblue az po tom, co jsem mela pozitivni obycejny mamatest, jen tak pro srandu

sissis1221
26. zář 2020

@jako_mala_holka po jak dlouhé době ?

jako_mala_holka
27. zář 2020

@sissis1221 asi 4-5 dni po prvnim dusikovi na obyc testu... a uz tam bylo 2-3tt

sissis1221
Autor odpověď smazal
Zobraz
jako_mala_holka
27. zář 2020

@sissis1221 a ms uz mela prijit? Klidne bych zitra rano test zkusila, jestli mas... zadny strach, bude to ok 🙂 teda predpokladam, ze tehotna byt chces 😉🍀

sissis1221
27. zář 2020

@jako_mala_holka ano moc si to přeji 🥰
Je ale možné ze rano je pozitivní a odpoledne uz ne ? Stejný den

jako_mala_holka
27. zář 2020

@sissis1221 tak budu drzet palce... na zacatku to tak muze byt, protoze rano je moc nejkoncentrovanejsi, to se i tehotenske testy maji primo delat... takze zkus zase rano... ale pozdeji bude pozitivni cely den 😉

jako_mala_holka
27. zář 2020

@sissis1221 a az udelas test, tak dej vedet 🙂

bondie
27. zář 2020

@sissis1221 ano, je to možné, minulý týden jsem 3 dny před ms měla podobný test a nyní jsou testy i výsledky krve jasné 😉

sissis1221
27. zář 2020

@jako_mala_holka budu testovat nejpozději v úterý
Pak dam urcite vědět a uz bude podle me jasno🥳🥳

jako_mala_holka
27. zář 2020

@sissis1221 to bude, drzim vsechny palce 🙂 byla jsem na tom vloni stejne 🍀👍vzpominam 😀

jako_mala_holka
1. říj 2020

@sissis1221 testovala jsi? 🍀

sissis1221
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru