Bolest v podbřišku. Je to normální při pozitivních testech?

dominika1008
27. lis 2022

Ahoj holky, už asi přes týdnem mám bolest v podbříšku a bolest prsou a zbývají mi 3 dny do ms pro jistotu jsem si dělala těhotenské testy a všechny vyšli pozitivně jenže dneska mě začalo bolet ještě víc než ty předchozí dny tak se chci zeptat zda je to normální a nebo jestli si mám někam zajít

martina_cz
27. lis 2022

Ahoj gratuluju, je to normální mě bolelo u dcery břicho celý první trimestr. Všechno se tam bude zvětšovat a natahovat 😊

klokanka31
27. lis 2022

@dominika1008 Mě taky bolelo silně břicho, jako bych měla mít každou minutou ms. A mám z toho dvouletou princeznu 😊

dominika1008
autor
27. lis 2022

@klokanka31
@martina_cz moc děkuju hned jsem klidnější ☺️ a chtěla bych se ještě zeptat když jsem minuly měsíc potratila je možné že bych teď potratila znovu ?

klokanka31
27. lis 2022

@dominika1008 Možné je všechno, ale zbytečně se nestresuj, určitě bude vše v pořádku 🍀 ve zkratce můj příběh - 1.těhotenství mimoděložní, po několika dalších měsících 2.těhotenství samovolný potrat, a hned další měsíc 3.těhotenství, a jak už jsem psala, mám z toho krásnou princeznu 😊

dominika1008
autor
27. lis 2022

@klokanka31 dobře moc děkuju a ať vám princeznička dělá velkou radost ☺️

lencaa11
27. lis 2022

@dominika1008 je to normální samohrejme teď ti nikdo neřekne zda se třeba nepřijde Ms je to na přírodě držím palce ☘️☘️

klokanka31
27. lis 2022

@dominika1008 Děkuju 😊

kolibrik123
27. lis 2022

@dominika1008 mně první 4 měsíce vždycky bolelo břicho přesně v době, kdy bych očekávala MS. Přesně jako když to mám dostat. Jsem 23tt a vše ok. Hlavní je se zbytečně nestresovat. Alespoň to si myslím já. Příroda je mocná a psychika možná ještě mocnější, tak myslete hlavně pozitivně 🥰

dominika1008
autor
28. lis 2022

@kolibrik123 No já to mám dostat zítra a dneska to podbříško bolí ještě víc tak doufám že zítra se mi povede vstát z postele 😅 a každopádně vám moc děkuju ☺️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru