Ahojky, nechapu to. Mela jsem s pritelem nechraneny styk 19.DC - neplodne dny a od te doby me picha na vajecnikach a ted jsem 27.DC a boli me docela prsa a mam MS bolesti uz 2.den a ta nikde! 🙄 Nestalo se mi to jeste. Je nejaka moznost byt tehu? 😲
@dennnisa89 Ahojky! Ja resim ted to same,ale uz bohuzel vim,ze jsem tehotna....,ale pritel je rezolutne proti,ja mam uz 2 deti,on take,o ktere se soudi a tohle je "nehoda".Vubec nevim,co budu delat! Pred par lety jsem prisla o miminko v 19.tydnu kvuli vyvojovym vadam a nervove se z toho zhroutila (bylo to s jinym muzem) a ted bych se mela rozhodnout pro potrat? Holky,to jsou situace.....musela se mi posunout ovulace,jenze,co ted nabrecim?! Kolik zen by za to dalo vse,co ma!!!! Tak drzim palecky,at to u Tebe jde podle planu,protoze to zaskoceni je opravdu obrovske!
@radusik chlap potrebuje nejdriv informaci vstřebat, srovnat se s myslenou. Zkus tomu dat par dni.. drzim palecky!
@jesterka09 V tomhle pripade asi nebudes mit pravdu.....hrozne na me tlaci.....jeho slova: miluju Te,ale budu s Tebou,jen kdyz to das pryc! Blila bych 😢!
@radusik To je hodne drsne 😠 vubec nezvazil pro a proti? Postavit te pred hotovou vec?
Myslim, ze rozhodnuti je na obou nejen na jednom..
@radusik to je humus, i když chlap je nadšený a chce mimi, tak až když je na narozený tak může kdykoli prásknout do koní a zmizet, takže musíme se vždy rozhodovat jen samy za sebe protože těm sra**um se nedá věřit, odpusťte ale momentálně si to tak myslím ☹ snad jsou ještě slušní ....někde....
@radusik no upřímně bych zvážila, jestli nedat pryč přítele. Vím, že je to určitě složitá a složitější situace, ale viděla bych to jednoduše, kdyby mi muž řekl něco takového.
ted resim to same,minuly tyden jsem zjistila,ze jsem tehotna a po dlouhe diskusi s pritelem jsem se dozvedela,ze jestli TO bude,tak se sbali a odchazi!zatim se snazim na to nemyslet,v pondeli me ceka prvni kontrola a pak uvidim,ale jedno vim jiste,pritel se ukazal jako sobec,a jestli myslel vazne to co rekl,tak neni o cem mluvit.
@radusik tak to bych asi mela jasno... takovyho chlapa bych vedle sebe nesnesla :( Navic po te zkusenosti co mas se vzdat takoveho daru? Kazde miminko prichazi kdy si ono vybere. Vi proc to dela a co se chce od zivota naucit. Drzim pesti at se dobre rozhodnes ,) neni to vzdy jednoduche!
@dennnisa89 No tak presne takhle jsem se citila kdyz jsem po tydnu bez menses zjistila ze cekame vytouzene miminko 🙂 Ja uz to vzdala a neverila ze bychom po tolika letech snahy vubec nejake meli 🙂
@radusik achjo, je mi Te moc lito za to, co od toho sveho muze slysis, namisto slov podpory... drzim pesti, at vse dobre dopadne. Mne by nejvic vadily ty reci "Miluji Te, ALE...". Laska je bez podminek, jinak to neni laska, to bych mu rekla. A materska laska se dostane prese vsechno. ❤
Drahe holky,probrecela jsem cely den na gauci,jelikoz jsme se x krat pohadali,tak jsem ho na telefonu zablokovala a na otazku,zda muze prijet jsem napsala,ze ne....opakovane. Presto prijel,tak jsem sla pred barak,tak me prosil,ze o me nechce prijit,at nam dam sanci apod. Byla jsem na Ospodu a na socialce zvazit sve moznosti,ale pani na socialce mi vlastne nic moc nerekla! Vse se vypocitava z materske az se dite narodi....,takze opravdu uspesny den 😡! Vsem dekuju za podporu,opravdu nechapu jeho chovani a taky jsem mu toho spoustu rekla! Nastesti jdu k doktorce az 24.,do te doby musim byt rozhodnuta!!! Dite je zazrak,ale ohrozit uz narozene deti by asi nebylo spravne, i kdyz oba by pry miminko chteli! Jsou uzasni a bajecni o to je to vsechno mnohem tezsi!!!!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
No já osobně mám plodné dny hlavně 19dc. Takže možné je všechno. To jsem si myslela že takto pozdě plodné dny nemam a byla jsem těhotná hned napoprvé.