Bolest v podbřišku. Co to může být?

n0elia
7. říj 2020

Zdravím. Chtěla bych se poptat. 26.9. Mi skončila MS a 27.9. Jsem měla nechráněný sex a od té doby mě každý den bolí podbříšek(a to už od prvního dne až do teď). Předtím jsem sex neměla zhruba 4 měsíce. Bolesti jsou v místech levého vaječníku a místa dóle pod pupíkem (omlouvam se, nevím jak přesněji popsat) test si plánuji dělat 12.10. Ale i tak mám strach že by to mohlo být něco jiného. Je velká pravděpodobnost že bych mohla být těhotná? Netušíte někdo co jiného by to mohlo být? Jsem ještě dost mladá.
Děkuji.

sissis1221
7. říj 2020

@n0elia udělejte si těhotenský test

levandulka_fialova
7. říj 2020

@n0elia na testu pravděpodobně nebude ještě nic vidět, ale vidím to jako velmi nepravděpodobné. Ovulace by musela být velmi brzy, což může, ale spíš to bude bolest kvůli nadcházející ovulaci.

n0elia
autor
7. říj 2020

@levandulka_fialova mohu mít bolesti druhý den po menstruaci kvůli ovulaci?

evinahosta
7. říj 2020

Nebo by to mohl byt zanet, jestli jsi nemela sex 4 mesice a ted bez ochrany, mohl ti tam ten muz zanest nejake svoje “bakterie” ... nebo jak to popsat. Kdyz jsem pred manzelem mela nekdy nejakeho chlapa po delsi dobe, casto se mi to stalo. Ruzne kvasinky a tak.A nemela jsem treba ani jiny projev, jako svedeni nebo tak, jen bolest v podbrisku.

n0elia
autor
7. říj 2020

@evinahosta doporučujete na to něco? Nebo to přestane?

levandulka_fialova
7. říj 2020

@n0elia je to podle mě pravděpodobnější než že by to byly bolesti kvůli těhotenství.

levandulka_fialova
7. říj 2020

@n0elia
@evinahosta Ten zánět by to taky mohl být, samo to nepřejde, jestli máš obavy, prostě běž na gynekologii.

evinahosta
7. říj 2020

@n0elia no mne vzdycky nejvic pomahala mast Fungicidin, ale nejdriv bych urcite navstivila doktora. Nechci tady predepisovat neco, co by vam treba nemuselo sednout 🙂 i kdyz tohle je zrovna volne prodejna mast, maze se to 2-3x denne zvenku a pak dat poradnou vrstvu na prst a promazat hodne i zevnitr. A vzit si intimku, protoze je to takova jakoby vazelina..ale jak rikam, nejsem lekar, jen rikam, co pomahalo mne, radeji bych se napred poradila na gynde, co muze byt puvodcem te bolesti. drzim palce, at je vse v poradku!🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru