Ahoj holky, jdu si pro radu ačkoli doma mi s tim moc nepomuzou .. 😂
Tak cca pred tydnem jsme mela bolesti v podbrisku jako by menstruační ačkoli vubec neprisla ... rikam tak treba se tam uhnizduje prcek ... vcera odpoledne jsem si delala test a nic ... necítím se nijak jinak ... jen nafouklé, porad neco jim, curat chodim vic nez obvikle ale neni to noc strašného ... prsa zaboli jen obcas ... dnes mam den pred m/s a test mi vysel takto : viz. Fotka ....
co si o tom myslite ??? Dekuji♥️
Vidím tam ducha. Tak ať sílí 🍀😊
Taky vidím ducha, tak ať sílí 🙂
Taky vidim 😊 kolikaty si dpo kdyz sis delala test? Drzim palce at sili!✊🏻😊
Podle me je tam ❤ gratuluju
Peti je tam! Spineni znamenat nic nemusi 😊 ja to mam dostat dnes.. musime verit ze tu mrchu prekoname 😁
Moc pekny! 😍 tyjo dr max ma asi malo barviva ja na nem mam taky uplne pidi dusika a na druhem z tety uz jde duch normalne videt a to jsem si myslela ze barviva ma dost kdyz ho vsici chvalili tak nevim 🤷♀️
Ahoj, 12. 11. jsme se pokouseli "plodit" ovulaci jsem mela 13.11.posle ovulacbi kalkulacky. Chci se ale zeptat... Vcera 20. 11.jsem byla na pohotovosti kvuli bolestem v podbrisku a pani doktorka rikala, ze tehotna nejsem ze delohu mam v poradku, vajecniky taky.. Delala mi vnitrni ultrazvuk... Ale po tak kratke dobe byt muzu ale ona to nemusi poznat ze? Testy z moce jsou negativni na HCG. Jak to je prosim? Nikdy jsem tehu nebyla... 🙄.. Bolesti v podbrisku jsou, zaludek na vode, vytok je tahly bily hlenovy, kovova chut v puse obcas hořká chuť v puse, pobolivaji me prsa, picha mi v nich... Dekuju za odpovedi a neukamenujte me prosim ze mam blbe otazky... Ja v tom opravdu nemam zkusenosti... A chci se zeptat (neni muj pripad).. Muze zena otehotnet i behem toho kdyz nema ovulaci? Kamaradka s pritelem se milovali poprve... Ona taky poprve a udelal se do ni... Jeste si jezdila po deloznim cipku prstama... Dekuji za odpoved holky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já tam vidím ducha 🙂 zkus test za dva dny ráno a uvidíš, zda sílí