Bolest v podbřišku, bafouklé břicho atd. Co si myslíte?

mysak93
8. lis 2019

Ahoj holky, jdu si pro radu ačkoli doma mi s tim moc nepomuzou .. 😂
Tak cca pred tydnem jsme mela bolesti v podbrisku jako by menstruační ačkoli vubec neprisla ... rikam tak treba se tam uhnizduje prcek ... vcera odpoledne jsem si delala test a nic ... necítím se nijak jinak ... jen nafouklé, porad neco jim, curat chodim vic nez obvikle ale neni to noc strašného ... prsa zaboli jen obcas ... dnes mam den pred m/s a test mi vysel takto : viz. Fotka ....
co si o tom myslite ??? Dekuji♥️

hanakos
8. lis 2019

Já tam vidím ducha 🙂 zkus test za dva dny ráno a uvidíš, zda sílí

mysak93
autor
8. lis 2019

@hanakos ukazal se takhle uplne hned v limitu 😳

hanakos
8. lis 2019

@mysak93 Vypadá to, že jsi těhotná 🙂 nicméně zkus znovu za ty dva dny. Pokus sílí, je to jisté 🙂 také jsem začínala s tímto duchem a teď jsem 9.tt

hanakos
8. lis 2019

První testy vypadaly takto.

mysak93
autor
8. lis 2019

@hanakos Zkusim ☺️ Ale ja vylozene nesnasim cekani 😂 bCh nejradsi vsechno vedela hned 🤦‍♀️🤦‍♀️

nanyh
8. lis 2019

Vidím tam ducha. Tak ať sílí 🍀😊

hanakos
8. lis 2019

@mysak93 Jo to znám 🤣 taky jsem testovala každý den. Ale pak jsem stresovala, že čárka nesílí, říkala jsem si, co když je něco špatně? No a pak jsem se na to vykašlala, udělala test za dva dny a najednou byl vidět rozdíl

mysak93
autor
8. lis 2019

@hanakos to chapu mam to same nooo ☺️A jeste ted kdyz zesílila od vcerejska tak budu jeste vic nedockava 😉 uvidime zda m/s prijde ale doufam, ze ne ... 🥰

mysak93
autor
8. lis 2019

@nanyh dekuji 😘

hanakos
8. lis 2019

@mysak93 Taky jsem se bála. První den zpoždění, druhý den a pak jsem doufala, že už nepřijde. A teď? 9tt

nella18023
8. lis 2019

Taky vidím ducha, tak ať sílí 🙂

nikol125
8. lis 2019

Taky vidim 😊 kolikaty si dpo kdyz sis delala test? Drzim palce at sili!✊🏻😊

mysak93
autor
8. lis 2019

@nikol125 jsem den pred ... 🤦‍♀️Prave.

mysak93
autor
8. lis 2019

@nikol125
@nikol125 jsem den pred 🤦‍♀️Prave ..

sinicka
8. lis 2019

Podle me je tam ❤ gratuluju

nikol125
8. lis 2019

@mysak93 den pred ms? A kolikaty dpo si nevis? Ja mam byt zitra prave 10dpo a strasne me laka si udelat test ale bojim se dalsiho zklamani ze tam zas nic nebude 😣

mysak93
autor
8. lis 2019

@nikol125 den po tak to neviiim 😌 ja to prave zase tolik neresim ani nezkoumam... ale mela sem pocit tak sem to rano udelala a vyslo
Tohle no ... zitra to mam dostat tak uvidime ... zatim mam pocit jen neustálého curani a pocit zvracení a zaludku na vode ..

herousek
9. lis 2019

Ahoj holky ráda už bych se k vám taky přidala jsem stejny nedočkavec ale zatím nacházím jen tohle 🙂

hanakos
9. lis 2019

@herousek já tam nic nevidím :( možná úplně lehký stín, ale ani tím si nejsem jistá

herousek
9. lis 2019

@hanakos no já právě taky ne. Mám 1 den před MS. A foto jsem připojila kvůli tomu za zatím nachazim jednu carku a jsem nedočkavec 😄

nikol125
9. lis 2019

@herousek mas uplne to same jako ja 😫 ja dneska 10dpo. Neco malo tam vidim ale to je spis nic toto mam snad kazdy mesic..

herousek
9. lis 2019

@nikol125 no já zkouším testy jak kdy. Uvidíme zítra jestli dorazí MS. Prsa mám natekly jak blázen 😄😄 záleží asi jak se komu daří někomu se podaří ihned někdo si musí počkat. 😊😊 ale znám to vždy když dělám test tak si přeju // a zatím /

nikol125
9. lis 2019

@herousek no my uz pul roku 😒 prijde mi to silene dlouho ale vim ze ten kdo se snazil x let se bude smat😁 me taky boli prsa a je mi divne ale to prisuzuju pms.. dneska treba vubec nic a vcera jsem se malem 🤢 a rano uplne v pohode tak ja uz nevim😃🤷‍♀️

herousek
9. lis 2019

@nikol125 třeba už se na to moc soustředíme 😄 my jsme si s přítelem řekli že tomu dáme volný průběh ale znáš to my holky jsme nedočkavy 😂😂 občas když mám taky nějaký podobný náznak hned si pomyslím že by..Ale zatím spíš ta hloupacata vsugerave a byla to ta mrška 😄

nikol125
12. lis 2019

Tak holky, posilala jsem sem test ze nic a hele prece jen z toho neco vykouklo 😁 10dpo nic a az 12 dpo neco malo a dneska 13dpo uz bych rekla ze na jednom testu jasny duch, na dr maxovi taky ale neni jeste tak viditelnej.. dneska je den MS tak uvidime snad se to udrzi! 😊

petula.bir
12. lis 2019

Holky, taky se přidám 🥰
Dnes 12DPO, ms mám dostat dnes od včera spinim ale teplota nahoře 😂 udělala jsem test (dr.max) a vyšlo mi toto 🥰

nikol125
12. lis 2019

Peti je tam! Spineni znamenat nic nemusi 😊 ja to mam dostat dnes.. musime verit ze tu mrchu prekoname 😁

petula.bir
12. lis 2019

Tak já ještě teď odpoledne jela do lékárny a koupila mamatest - tady je výsledek ❤️🥰

nikol125
12. lis 2019

Moc pekny! 😍 tyjo dr max ma asi malo barviva ja na nem mam taky uplne pidi dusika a na druhem z tety uz jde duch normalne videt a to jsem si myslela ze barviva ma dost kdyz ho vsici chvalili tak nevim 🤷‍♀️

bazarky
21. lis 2019

Ahoj, 12. 11. jsme se pokouseli "plodit" ovulaci jsem mela 13.11.posle ovulacbi kalkulacky. Chci se ale zeptat... Vcera 20. 11.jsem byla na pohotovosti kvuli bolestem v podbrisku a pani doktorka rikala, ze tehotna nejsem ze delohu mam v poradku, vajecniky taky.. Delala mi vnitrni ultrazvuk... Ale po tak kratke dobe byt muzu ale ona to nemusi poznat ze? Testy z moce jsou negativni na HCG. Jak to je prosim? Nikdy jsem tehu nebyla... 🙄.. Bolesti v podbrisku jsou, zaludek na vode, vytok je tahly bily hlenovy, kovova chut v puse obcas hořká chuť v puse, pobolivaji me prsa, picha mi v nich... Dekuju za odpovedi a neukamenujte me prosim ze mam blbe otazky... Ja v tom opravdu nemam zkusenosti... A chci se zeptat (neni muj pripad).. Muze zena otehotnet i behem toho kdyz nema ovulaci? Kamaradka s pritelem se milovali poprve... Ona taky poprve a udelal se do ni... Jeste si jezdila po deloznim cipku prstama... Dekuji za odpoved holky

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru