Bolest třísla = mimoděložní těhotenství?

wercs
13. bře 2016

Uz od 5 DPO me boli v levem trisle, pri pohybu se ta bolest presouva i do podbřišku, ale v klidu je bolest jen v trisle. V noci bez jakychkoliv bolesti. Muze se jednat o priznak mimodelozni tehotenstvi? Muze bolest jako priznak mimodelozni tehotenstvi byt uz 5 DPO? K doktorce jdu ve stredu, ale to cekani je hrozne.

lady_giraffe
13. bře 2016

Ahoj, třísla jsem cítila také brzy (sice ne tak, jako Ty) ale vše bylo normálně v pořádku...

anezkak
13. bře 2016

Bolest v trisle mi bylo receno,ze je normalni,ze telo uz se samo vlivem tehotenstvi pripravuje na porod a uvolnuje svaly v trislech a panvi.

mika251
13. bře 2016

@anezkak to je sice mozne v neskorsej faze tehotenstva ale urcite nie 5 dpo.
Zadavatelka - takto skoro to takmer urcite nesuvisi s akymkolvek tehotenstvom.

anezkak
13. bře 2016

Jj doslo mi to az zpetne. Spatne sem to pochopila. V tomto pripade to s tehotenstvim nemuze jeste souviset.

gingergia
13. bře 2016

Já jsem měla velkou bolest třísel jako první příznak těhotenství, test mi stále vycházel negativně, byla jsem na mnoha vyšetřeních pro podezření na otočený vaječník, slepák, zánět tlustého střeva, zánět močáku, dokonce mi opíchli záda a nakonec se druhá čárka ukázala 🙂

nikipu
13. bře 2016

taky mě bolí v třísle - 7DPO . Nestraš mě s mimoděložním ☹

wercs
autor
14. bře 2016

Ve stredu jdu k doktorce na kontrolu, bude to 24 DPO, tak snad uz bude na ult neco videt

mika251
14. bře 2016

@wercs
24 DPO by si už mala mať pozitívny test - skúšala si ho?

wercs
autor
14. bře 2016

Posledni test je z 19DPO

mika251
14. bře 2016

@wercs jee tak to vyzerá nádejne!
Čo sa týka toho ultrazvuku, tak väčšinou tam býva niečo vidieť, keď je v krvi viac ako 1000 jednotiek HCG - čo býva okolo toho 5-6 tt.
V každom prípade držím palce, nech sú to v stredu samé dobré správy.

sukynecka01
18. dub 2016

@wercs ahoj ctu tvou otazku tak ja si dopadla je vse ok?

nikipu
18. dub 2016

Ahoj nevím jak zakladatelka,ale já skončila jako mimoděložní ! ☹
od začátku nechtěly sílit testy. pak najednou že jo ale trvalo jm to. HCG v krvi stoupalo uplně normálně. A stejně to bylo mmo.

sukynecka01
18. dub 2016

Me to slo hned
9.4 prvni test a posledni je z dneska

wercs
autor
19. dub 2016

@sukynecka01 Dopadla jsem dobre. Mela jsem fakt bolesti jen v leve casti podbrisku, takze mega strach, ale nakonec byla dutinka tam kde mela byt.

sukynecka01
19. dub 2016

@wercs tak super drzim palecky uz mas srdicko?

wercs
autor
20. dub 2016

@sukynecka01 srdíčko uz jsme meli v 6+2 a dnes na kontrole se ma čile k svetu. Tak snad to dopadne vse dobre, po ZT mam stale strach.

sukynecka01
20. dub 2016

@wercs verim ja 5+1včera utz a gestacni vacek min tyden jen sliznice tak uvidime 3.5

dendasubaristka
5. pro 2018

@wercs ahoj našla jsem tuhle starou diskuzi. Já mám od pondělí takové křeče v tříslech právě a říkám si jestli to může být právě příznak těhotenství. Ty jsi to tak měla že? No v pondělí jsem dostala šílenou křeč do třísla levého,včera tak 5x a dneska zas tak mě to celkem zajímá. Snažíme se dlouho.

wercs
autor
5. pro 2018

@dendasubaristka ahoj, uz je to strasne davno tak si to moc nepamatuju, ale křeče to urcite nebyly. Po potvrzeni tehotenstvi jsem u doktorky dostala prasky na bolest ale nebrala jsem je a preslo to. Jestli to byl ale priznak tehotenstvi tezko rict, udelej si test a budes vedet 🙂

dendasubaristka
5. pro 2018

@wercs na test mám ještě brzy 🙂 mám to dostat až příští úterý, takze jsem po ovulaci 8 den asi. Takže musím ještě počkat 🙂 tak je to taková křeč,zaboleni no. Díky za odpověď

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru