Bolest prsou, křeče v podbřišku, test negativní

mirunka01
13. zář 2014

Dobrý den. Už Rok a osm měsíců se snažíme o miminko a stále nic. Přítel odmítá jít na vyšetření ☹ Nyní jsem měla 3.9. mít MS, ale nic. Jako obvykle před MS mě šíleně bolí bradavky. Tentokrát to samé. Šílená bolest bradavek, dokonce i vystouplé a bolely na dotek. Občasné píchnutí v podbřišku a křeče. Těhotenský test negativní(opět). Po pár dnech bolest i prsou. Když jsem sundala podprsenku a i v ní.. Pocit mokra v kalhotkách, ale MS nikde. Dopoledne jsem většinou unavená a večer mě pálí a mám unavené oči. Je mi neustálé horko. Dnes 13.9. jsem si dělala test a opět negativní. Neustále je jen negativní.Nevíte co to se mnou je?
Děkuji za odpovědi
Mirka ☹

letnicka85
14. zář 2014

Ahojky, asi by si mela zajit na gyndu, treba jsi tehu a testy nereaguji. Mam podobne problemy, ale mam dostat menzes dnes, tak snad neprijde. Horko je mi porad, bolest prsou, mokro v kalhotkach a zaludek na vode, nevydrzela jsem a test negativni. Je mi jasne, ze me priznaky jsou bezne pred ms. Ale byt Tebou zajdu na gyndu nebo si necham vzit krev, at vis na cem jsi.

dadavdadav
14. zář 2014

@mirunka01 Já bych zašla na gynekologii, když to trvá 10tý den a ms nikde.. třeba se to z krve těhu zrovna potvrdí 😉

pampalin
14. zář 2014

@mirunka01 Ahojky! Určitě bych si zašla na gyndu. Buď můžeš být těhu a ovulaci jsi měla déle nebo máš nějaký problém.

mirunka01
autor
16. zář 2014

Děvčata moc děkuji za reakce. S MS mám problémy, ale po pití bylinek se mi to srovnalo. Nyní nevím proč se nedostavila, ale příznaky byly jako před MS. Dodnes nic. Dneska udělán další test a kupodivu..... Svete div se byla tam..... JEDNA ČÁRKA!!!!!!!!!!!! 😠 ☹ Takže zítra volám o pomoc. ☹

manzory
17. zář 2015

Ahoj holky,prosím Vás o radu.S přítelem jsme byli 10.9.na inseminaci a hned druhý den mě začaly bolet prsa.Mám je nateklá a bolí na dotek.Dnes jsem dělala dokonce krevní test a negativní.MS mám dostat 24.-25.9.Myslíte,že je tam pořád šance,že bych mohla být těhotná.Prsa bolí pořád a dost.Díky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru