Bolest prsou, je to po vysazení HA normální?

claudyaus
18. lis 2014

Mám jednu takovou otazečku. Chtěli by jsme s manželem miminko, přes měsíc neberu HA. Užíváme si poměrně dost často 😀 Ale teď asi tak 14 dní mě dosti bolí prsa, kolem i bradavky, na dotyk citlivé, na prádlo. Tak jsem se chtěla zeptat jestli je to po vysazení HA normální? Protože na těhotenství je to brzo, ne?? 😉 Díky

misadan
18. lis 2014

Jsou to hormony a otázkou je, jestli je to před MS, při těhotenství a nebo prostě jen po vysazení....může to být z čehokoli 🙂

nonacek
18. lis 2014

povím ti asi takto, když jsem vysadila antikoncepci,tak jsem otěhotněla hned ten první měsíc. prsa mne nebolely po vysazení ale samozřejmne mužou bolet po vysazení antikoncepce dochází k nerovnováze hormonů a jestli jsi 14 dni po ovu. tak zkus těhotenský test ten by měl byt po tehle době pozitivní, hodně štěstí ❤

apollonka
19. lis 2014

Ahoj..me vzdy kdyz jsem otehotnela bolela prsa vice na strane jakoby do podpazi..a byla to takova tepla stipajici bolest 😊 at se dari

teenyel
20. lis 2014

Ahoj, me po vysazeni nebolely, ale muzou bolet....rozbolely me vzdy tak zacatkem 6.tt....treba vcera me jeste nebolely a dnes uz pnou a boli 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru