Bolest prsou 7 dní před MS, bez MS bolestí

kaculina7
9. črc 2015

Zdravím všechny snažilky 🙂 Chtěla bych se zeptat, zda jste některá zažila to samé co teď prožívám já. Pokaždé,když má dorazit MS, tak mě bolí prsa, hlavně zboku....ještě se nikdy nestalo, že by mě nebolela ( jen když jsem užívala HA ). Ale tento cyklus zatím ,,ticho po pěšině,, 😒 Nevím co si o tom mám myslet....s přítelem se snažíme ( no, spíše tomu necháváme volný průběh ) 4 měsíc. Vím, že odpověď, zda jsem nebo nejsem těhotná mi tu nikdo nedá, ale přesto mě to nedá a musím se zeptat, zda jste to některá z vás taky tak měla a pak jste zjistili, že jste těhu. Cyklus mám 28 - 33 dní a to pravidelně, tak nevím kde je chybka. Jo a ještě jedna věc - trpím dost na akné a mastnou pleť....před a při menstruaci mám vždy obsypaný obličej a tento měsíc nikde nic - ani jeden pupenec 😀

katazl
9. črc 2015

Naopak mě bolely mnohem víc než před MS

kaculina7
autor
9. črc 2015

Taky se mi stávalo, že někdy bolely více a někdy méně, někdy z boku a někdy i bradavky....ale že by neboleli vůbec? To ještě nikdy 😕

bricka
1. srp 2015

Ahoj holky .. Mám dotaz.. Je normální , že prsa bolí pár dni, třeba i týden před menstruaci,ale poslední dva měsíce mě bolí tak 2x tolik .. Nemuzu se jich ani dotknout :( mám je strašně citlivé, nemůžu skoro ani ležet :( nevíte co to znamená a co mam dělat aby tolik nebolely ?? Děkuji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru