Zdravím píšu zde přes kamarádu a říkala že tu vždy poradíte 🙂 je mi 19 a mam takoví problém ....
no jde o to že po pohlavním styku když jsme skoušeli nejaké polohy s přítelem (s ochranou) no a po sexu jsem dostala křeče bylo mi na zvracení no a po 10 min to zkončilo ale nevolnost je stále :/ u 45min nevím o co jde a s přítelem jsme z toho vyjukaní. :/
MS mám dostat za +- 7-8 dní :/
Eště se nám to nestalo :/
Přítel je tam dole víc obdařenejší a měli jsme to tvrdě.
Předem děkuji za odpovědi 🙂 a ps: omlouvám se za chyby.
@delfinecek S ochranou se milujete pořád nebo nevyměnili jste značku? Pak by to mohla být ta alergie. Pokud je dole obdařenější a dělali jste to tvrdě a zkoušeli nové polohy, tak ti mohl šťouchnout někam 🙂. Mě se to občas stane, když zvolíme blbou polohu. Pak se trefí do močáku nebo někam a je mi pak divně, ale do druhého dne to zase přejde 🙂 ať je ti brzy lépe. Když to nepřestane, tak zajdi k lékaři.
Ahoj, já měla tento probém také po pohlavním styku jsem měla neskutečné křeče a bolesti v podbříšku, že jsem to musela řešit brufenama, po návštěvě gynekologa se ukázalo, že mám cisty, nic vážného, dostala jsem prášky na rozpuštění a při menstruaci se sražená krev vyplavila a bylo vše v pořádku, každopádně bych si tam být tebou zašla ať máš klid 🙂
@jitka0a
@terka_viktorka
Děkuji moc jste mi pomohli díky 🙂 a ano asi to bude neco takoveho radeji si zítra udělám test na tehotenství 🙂 a eště jednou děkuji 🙂
Mě se to stává taky občas, mám to od páteře. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ahoj, ja byvam takova hodne bolava behem ovulace, nemohlo by byt? No a taky mam asi alergii na kondomy, to se teda projevuje palenim a bolenim uvnitr..ale jen na nektere druhy kondomu.