Prosím o radu - zkušenosti...začalo mně bolet levé prso a o něco se mi zvětšilo...trochu mně to zneklidnilo, neb mi na mysl vytanuly černé můry...na gyndu jdu ale až za měsíc a tak nevím, zda mám čekat, nebo to vyšetření urgovat...taky mně samozřejmě napadlo těhotenství, ale může tělo takhle brzy (týden po případném oplodnění) reagovat? A proč by se mi zvětšilo jen jedno prso? Při prvním dítěti jsem kojila (od 3. měsíce do dvou let) jen z pravého prsu (z levého nechtěla malá pít) a teď se mi tedy zvětšilo levé, tak nevím, zda to může mít souvislost?? Díky za názory
🙂 no, moc nepomůžu...na gyndě jsem byla a doktor prosahal ale nic nenašel a že prý když jsem nenašla nic ani já, tak je to nejspíš v pořádku....a říkal, že to může být "prakticky čímkoli" (hormony, reakce na MS - zda se to v cyklu nějak proměňuje...problém je ten, že už je to další měsíc od jeho návštěvy a pořád to bolí a pořád je větší...je fakt, že se to mění asi dle cyklu, už to chvíli nebolelo (jen bylo větší) ale teď už je to dva dny zas tak špatný, že mně to bolí i jen při chůzi... a samozřejmě strach ve mně roste...zrovna dnes jsem řešila, zda za ním jít znova a víc si dupnout, že chci nějaké vyšetření...nebo počkat ještě týden, zda to po MS bude opravdu lepší...no, není ani moc příjemné, že je prostě i na pohled větší (tedy asi to vidím jen já, ale stejně...)
Kdybys šla na gyndu dřív, než já, tak prosím napiš, co ses dozvěděla...díky 😉
Ahoj, mě to dneska zase bolí míň, jen při větším stisknutí, ale pořád je zatuhlejší, takže jsem se uklidnila a myslím, že mi dost pomohl MASTODYNON kapky, jsou bez předpisu a stojí do 200 Kč,, pomáhají zmírnit obtíže spojené s cyklem. http://www.lekarna.cz/mastodynon-gtt-1x50ml/ určitě to vyzkoušej a když nic, asi si zajdi na ultrazvuk, já si ho na prevetivní prohlídce vydupu tak jako tak, jinak 100% klidná nebudu.
Ahoj, tak už jsem byla na gyndě a všechno ok (UF!!), jednalo se o zduřelou mléčnou žlázu, děje se to prý často, může to bolet i mimo ms a víceméně se s tím nic moc nedá dělat, zmírnit se to dá pupalkou nebo tím mastodynonem 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, jak to dopadlo? Něco podobného se mi zrovna teď děje a nevím jestli mám hysterčit, na gyndu jdu až za 14 dnů.