Bolest jako před MS (týden před očekávanou MS)

luciasek1987
6. únor 2016

ahoj holky.. jsem 7 DPO a dnes mám v podbřišku jako těsně před MS... píchání, otravná bolest.. přitom MS má dorazit přesně za 7 dní .. cyklus mám pravidelný... máte s tím některá zkuenosti ? normálně týden před MS o ničem nevím.... děkuji za názory

alca1985
9. únor 2016

Ahoj, jsem na tom stejně. Ale já bohužel nemám pravidelný cyklus. Mám takové bolesti hlavně při stáváni, při některých pohybech a někdy i na WC (jako když začíná menstruace), ale už to trvá 4dny a to k tomu ještě špiním (takže pořád čekám až se to rozjede). Začala jsem špinit od 19DC ale vypadá to teď spíš jako kdyby to přestávalo než začínalo, takže jsem z toho dost paf (špinění jinak před menstruaci nemívám). Mám ale krátké cykly, v rozmezí 22 - 27 dní.

luciasek1987
autor
9. únor 2016

@alca1985 no tak u tebe to vypada na uhnizdovani 🙂)

alca1985
11. únor 2016

Včera jsem si dělala těhotenský test ale byl negativní, tak teda nevím. Myslím si, že už by byl pozitivní. Bolesti a nitky krve byly v sobotu 6.2. (19DC), to pak přešlo jen do špinění a předmenstruační bolesti zůstaly. Špiním jen fakt málo (při utření - zůstává vevnitř). Všude čtu že mají hojný výtok ale já vůbec, spíš skoro žádný a zabarvený. Menstruace zatím nikde (dneska 24DC) ale ani nemám žádné příznaky, jen nateklá prsa ale to je vše (to mívám od ovulace do menstruace), takže jen že by to byla teprve ovulace. A co ty, ještě máš ty bolesti? To by sedělo na dobu uhnízďování 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru