Bolest hlavy, břicha a prsou.. přes týden zpoždění MS

deaness
26. zář 2018

Ahoj holky., potřebuji poradit.. Dnešním dnem je to 9 dni co mám zpoždění MS, bolí mi hrozné prsa, hlava a břicho.. S přítelem se o miminko snažíme už od prosince.. test sem si zatím nedělala protože už to tu jednou bylo a akorát sem byla smutná z toho když to bylo negativní... co myslíte vy ? Poraďte mi prosím co dělat... moc děkuju...

leniczka23
26. zář 2018

@deaness a myslim ze my tu toho povime vic nez test? Bud jsi tehotna nebo ne. Dokud si neudelas test vime toho asi tolik jako ty. Takze chapu tve obavy ze zklamani, ale testu se nevyhnes.

vendelinka08
26. zář 2018

Tuhle otazku jaksi nechapu...strach si udelat test..ze budes zklamana. Co ale cekas od nas? My ti prece tu odpoved tady nedame. Mas zpozdeni..jedine co..tak kdyz nechces delat test..bez rovnou na gynekologii..tam ti tu odpoved daji....

vikinkav
26. zář 2018

Tak jeste pockej, ja cekala az 3 tydny nez jsem si udelala test, abych se vyhla zklamani, uz mi zacinalo byt trochu spatne po ranu, MS nikde a test jsem nakonec delala vecer a byl naprosto jasne pozitivni, zadny duch ktereho bych tam musela hledat :D

leniczka23
26. zář 2018

@vikinkav tak jako 9 dni po ms by zadny duch nebyl.

veronikaveronikaveronika
26. zář 2018

Udělej si test. Já měla pozitivní v den vynechání. 9 dní po už musí být sakra pozitivní 😂 nebo jdi k Dr. Ono když by se něco mělo stát. Stane se to. Takže si to víceméně jen potvrdis. A pak už jen věřit, že je vše jak má 😉☺️ já bych teda nevydržela čekat takhle dlouho.

drakenn
26. zář 2018

Podle karet těhotná jsi...

deaness
autor
26. zář 2018

@veronikaveronikaveronika já z toho mám strach., protože už se snažíme skoro rok a zatím furt nic.. tak po práci dneska skočim do lékárny a uvidíme 🙃

leniczka23
26. zář 2018

@deaness nebooj..drzim moc palce.

deaness
autor
26. zář 2018

@leniczka23 dekuju 🙂 tak snad., po práci tam skocim., udělám jeden ještě dnes a druhy hned zítra ráno... klepu se nervozitou 😬

deaness
autor
26. zář 2018

@drakenn podle karet? 😱 jakých ?

leniczka23
26. zář 2018

@deaness udelej, ale.jestli tehule jsi tak ti to ukaze uz takovou dalnici ze nebude pochyb..

deaness
autor
26. zář 2018

@leniczka23 moc děkuju..🙃

hanka_12345
26. zář 2018

@deaness jojo udelej test...to mas jedno jestli si udelas test nebo ti to tady kazdej odkejve tudiz s tim budes celkem pocitat protoze budes rada,upnes.se.na to a na nic jineho nebiudes.myslet a pak bude treba negativni a bude to jeste horsi 😉 drzim palce 🙂 💗

hanka_12345
26. zář 2018

@deaness to byl asi vtip

deaness
autor
26. zář 2018

@hanka_12345 děkuju ☺️

kiwiameloun
26. zář 2018

@drakenn To je sranda, nebo to fakt luštíte z karet?

kiwiameloun
26. zář 2018

@drakenn jo, už jsem to dočetla do konce....škoda 😃

veronikaveronikaveronika
26. zář 2018

@deaness chápu strach. Ale na jednu stranu když budeš čekat nic nevyřešíš ani nezměnis🙂 počurej test a volej Dr na objednání. 😉🙂 Držím palce ať je vše v pořádku 😉🙂 na druhou stranu proč by nebylo? Hlavně nemyslet negativně 😉🙂

nanaba
26. zář 2018

@drakenn podle karet? Vylozis mi taky pls?

vikinkav
26. zář 2018

LOL to je fakt na hlavu, kdyz se bojis udelat test tak se budes bat ted i za 2 tejdny tak nevim na co cekas, kdyz jsi presvedcena ze by to uz urcite duch nebyl

milunka28
26. zář 2018

Tohle teď měla kamarádka, také se pokoušejí, akorát měla zpoždění 10 dní příznaky podobné, furt zkoušela testy a nakonec to dostala.. strach musíš překonat 😉 držím palec 😉

deaness
autor
26. zář 2018

@vikinkav psala jsem snad někde, že jsem přesvědčená o tom že jsem těhotná ? Nepsala

deaness
autor
26. zář 2018

Tak jsem si dělala test teď večer a je to negativní 😩 .. zkusím ráno a když to nevyjde ani ráno., hold zkusím lékaře..🙄

kiwiameloun
26. zář 2018

@deaness a meris si bazalni teplotu?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru