Bolest břicha, nevolnost, únava

solteeskaa
24. lis 2017

Ahojky moje nejlepsi kamaradka bere antikoncepci yadine a to tak ze ji bere v kuse bez pauzy 3-6mecicu a pak jeden mesic s pauzou kazdopadne si tim udelala chaos v ms tak se rozhodla na 3mesice vysadit antinu.Minuli mesic mela pry sex s ochranou ale tento mesic 3x sex bez ochrany,a vsechny 3sexiky mela v dobe ovulace je zoufala pac ma dve deti a zacala chodit do prace tak si nemuze dovolit otehotnet ale ma tyden po sexu uz druhy den priznaky jako bolest bricha,nevolnost a unavu neni tu na m.k.a tak sem si rekla ze tu napisu ja.
Delala si pry test ale byl negativni...tak co to muze byt...zasla by k dr ale pry nemuze ale mozna ani nechce...mate nekdo zkusenost?

fallingstars
24. lis 2017

Může nemusí, to řekne jen test a/nebo doktor. Příznaky druhý den po sexu se mi moc nezdají, to se spíš moc pozorovala... Každopádně jestli prcka nechce, nechápu sex bez ochrany v době ovulace 🤦🏽‍♀️

pavlina30
24. lis 2017

Tak když si třetí dítko nemůže dovolit proč provozuje nechráněný sex?To nechápu to tak ty nezodpovědně ženy baví vraždit svoje děti?Co já bych dala za to být teď těhotná a to mám 3 děti.Ať si zajde k dr a bude chytřejší

solteeskaa
autor
24. lis 2017

@fallingstars ne ona po tydnu od sexu ma uz dva ny pritnaky bud ovulace coz je blbost a nebo tehu (vcera a predevcirem) tak to myslim.. 🙂
@pavlina30 no muze si to dovolit ma manzela pri penezich takze to jsou jen takove ty blve keci ale je to ma nejlepsi kamaradka takkze ji i chapu asi bych silela z dalsiho protoo ja narozdil of ni antinu beru hlava nehlava(menstruace nemenstruace ) :D

pavlina30
24. lis 2017

Tak pokud mají peněz dost i 3 děti uživí vždyť děti jsou dar.No nevím týden od sexu mít příznaky není to brzo?Nevsugerovala si jen něco?

beruda
24. lis 2017

1. tři měsíce na srovnání těla po užívání hormonální antikoncepce opravdu nestačí, někomu to trvá i dva roky.
2. Vzhledem k užívání hormonální antikoncepce způsobem, jaký jsi uvedla, co kamarádka opravdu nemůže spoléhat na to, co jí tělo říká.
3. Uvedené příznaky můžou být jen PMS, nebo čistění těla od HA
4. Nechci děti a aneberu HA = použiju kondom, nebo pesar, pro mně jednoduchá rovnice.

solteeskaa
autor
24. lis 2017

@pavlina30 no vzhledemm.k tomu ze uz by to bylo treti v rozmezi 1-2let odsebe a ted 2apul roku od posledniho tehootenstvi tak by priznakky poznala ne? Ona proste ne a k dr...pry co by tam rekla... 😁

beruda
24. lis 2017

@solteeskaa Jenže oni jsou tak zvané těhotenské příznaky u každého dítky jiné, někdy nemusí být vůbec žádné a pokud nějaké jsou, tak jsou bohužel totožné s příznaky přicházející menstruace, proto jsme my všechny, co jsme dlouho chtěly otěhotnět, čekaly tak dlouho a nedočkavě právě na MS, protože to je jeden z prvních a spolehlivějších příznaků, zda je žena těhotná. A navíc, ženská mysl je mocná, mohla si "příznaky" způsobit strachem a stresem. Existují i ženy, kterým z touhy po dítěti nebo těhotenství začala laktace.

fallingstars
24. lis 2017

@solteeska Tak bude muset ještě počkat, když teď je test negativní a k doktorovi nechce. My tu křišťálovou kouli nemáme...

helen_h
24. lis 2017

@solteeskaa I kdyby byla těhotná, tak těhotenský test týden po sexu (po ovulaci) pozitivitu neukáže. To až tak za další týden. A další věc je, že spoustu "příznaků" vyvolají nervy. Bude muset počkat a udělat test později.
Plus zatím nemá cenu chodit k doktorovi - týden po sexu, to tedy fakt, co by tam řekla :D Když dr. nemá šanci týden po případném oplodnění cokoli poznat. ;)

solteeskaa
autor
24. lis 2017

No ma ji pry dojit ms za 5-7 dni tak uvidi kazdopadne asi bude muset opravdu pockat 🙂 diky holky za poradnu 🙂

janulkakraniska
24. lis 2017

Tak jestli už má dvě děti,tak snad moc dobře ví,jak zjistí,jestli je nebo není těhotná,jak se to dělá a kdy je vhodné si udělat test.
Jestli další děti nechce,tak určitě ví,jak tomu předejít nebo jak to vyřešit.🙏

danask88
24. lis 2017

No já u druhého těhotenství taky věděla hned že jsem v tom, 14 dní před očekávanou MS už jsem s jistotou věděla že jsem těhotná a že to bude holčička, i jméno mi najednou v hlavě naskočilo. Asi intuice, ale i žaludek byl hned na vodě. Takže bych ty příznaky zas tak nepodceňovala, některá ženská to prostě pozná....

solteeskaa
autor
24. lis 2017

@janulkakraniska no tak ptam se proto ze nevi jestli neni jen najivni...jestli to nekdo nema treba podobne odtoho tu jsou tyto debaaty...nejsme tu odtoho aby sme ji soudili ale aby jsme si poradili a nechali si poradiit od zkusenejsich... 🙂 takze jesttli mate kvuli tomuto priapevku nervy tak to tu prosim nekomentujte...a nebo ssi asppon prectete i jina komentare ktere jsem tu psala asppon ja kdyz se vam nechce cist i ostatni komentare...diky 🙏👍❤

solteeskaa
autor
24. lis 2017

@danask88 dekuji presne proto se tu ptam jestli nekdo nema stejnou zkusenost tyden i vic pred ocekavanou ms stejne nebo asppon podobne priznakky 🙂

janulkakraniska
24. lis 2017

@solteeskaa tak me to nijak nenervuje ani nerozciluje.Je to její věc.
Zaráží me na tom spíš to,že má nechraneny sex a to hned 3x během ovulace.To je snad pravděpodobnost hodne vysoká,že těhotná bude.
Takže asi naivní asi trochu bude ne?!
Pokud má 2 děti,tak ví přesně,jaké příznaky ji provázely...toť vše.

solteeskaa
autor
24. lis 2017

@janulkakraniska jo ale kazde tehotenstvi je jine preci...a u dvou prcku si niceho nevsimala zato ted ano pac asi chce jen blbe keca ze nechce nebo ze si to nemuze fovolit ja jen zde pisu to co mi bylo receno...no mne spia ted pripada ze chce ale nechce vypadat pred rodinou a znamymi jako ta coo niceho v zivote nedosahla krom dvou no ted uz vlastne tri deti... Jestli mne chapete...snad ano 🙂

janulkakraniska
24. lis 2017

@solteeskaa tak já měla u každého tehu příznaky jiné.Mám chlapce a holčičku.U kluka nic a u holky jsem zvracela okamžitě od 1 dne tehu.Jak píše danask8@.i já to poznala.
Jen mě prostě nechapu ty řeči: "Jezisi,jak je možný,že jsem těhotná?"...No,jak asi...V dnešní době,kdy mají ženy možnost o tomhle rozhodnout?Skuhra pozdě.Ale ty víš,jak to myslím😉

kafr
24. lis 2017

My jsme se snazili o mimco hooodne dlouho a kolikrat jsem si byla tak jista, ze to vyslo, ze jsem si vsugerovala nejen priznaky (nakonec to ale mohly byt pms) ale i zpozdeni ms! 😂
Na druhou stranu 3dny po ET (tj.+- tyden po ovu) jsem byla tak hotova, ze jsem o tehotenstvi ani nepochybovala (zaludek na vode, pachy, toceni hlavy, prsa... Cely den jsem prolezela) Jo a uz pri ET jsem vedela, ze je to holka (uvidime za 5mesicu, zatim asi jo) a vedela jsem i jmeno (jen manzel mi ho bojkotuje)

solteeskaa
autor
24. lis 2017

@kafr tak snad se zadarila ta holcicka ale neboj pokud je to holka chlap u porodu vzdy vymekne a necha zenu rozhodnout ;)

solteeskaa
autor
24. lis 2017

@kafr teda aspon u meho chlapa to tak bylo

solteeskaa
autor
24. lis 2017

@janulkakraniska joo rozumim asi je jen vyplasena a natesena a ja nevim moc ji to preji a pac ja nemela vubec priznaky tak nevim a proto se ptam 🙂 kazdopadne jsem.si myslela ze kdybych ja otehotnela tal bych to o5 nepoznala ale asi bych uz taky vedela treba by moje dalsi tejhotenstvi bylo jine :D no doufam ze se ji to podarilo a ze se hodi do pohody hned jak ji test vyjde pozitivne...zatim ma snehove bily test... :/

dokument
24. lis 2017

@beruda staci jen vysadit a uz ten mesic muze otehotnet. Ja jsem brala HA asi 15 let, vysadila jsem a hned jsem byla tehotna. Ve 36 letech. Sex jsme meli jednou za mesic.

No, tak ja si myslim, ze mozne to je. Zena, ktera uz ma dve deti, pozna priznaky urcite driv. Ja jsem je mela jako prvne tehotna asi za 14 dni a i test mi vysel pozitivne. Ale doktor mi tehdy rekl, ze nejsem tehotna, protze nevidel nic na utz 😀

solteeskaa
autor
24. lis 2017

@dokument no anno i to nekdy staci ale neni to podminkou nektere maminky ani nemusi brat HA a ne a ne otehotnet. :(

beruda
24. lis 2017

@dokument ale já nenapsala, že není možné otěhotnět, jen u většiny žen není možné tak rychle vyčistit tělo a srovnat cyklus. Jste výjimka potvrzující pravidlo, buďte za to ráda.

janawaes
24. lis 2017

@solteeskaa Doporucuju neprovozovat nechraneny sex, kdyz nechce otehotnet a at bere antikoncepci normalne a nemusi si delat problemy. Test na poprve nemusi ukazovat spravne a ani ten druhy, nekdy to trva nez ukaze spravny vysledek, myslim ze navstevu doktora si stejne bude muset udelat cas.

dokument
24. lis 2017

@beruda to je mytus, proto to sem pisu. To se rika mezi zenskyma. Ale neni to pravda. Prave, ze nejsem vyjimka, naopak. Je to velmi caste. Od ceho by se telo melo cistit vlastne?
@solteeskaa tak neplodnych je spousta lidi, nerozumim.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru