Bolení břicha, bez menstruace, prsa jak konve. Těhotná?

maky_maky
27. kvě 2015

Holky ovu dle bolesti břicha 12.4. Sex byl 12. 13. a pro jistotu ještě 14. test negativni. Dnes boleni břicha na ms ale nikde nic a prsa mam jak konve 😀. Tak nevím teda?? 😁

babbota
27. kvě 2015

A kdy měla nebo má přijít MS?

maky_maky
autor
27. kvě 2015

no to je právě to, měla by dojít dnes zítra nejpozději v pátek nemůžu přesně určit, jsem teprve měsíc po vytažení tělíska a jedna ms po vytažení byla, byla od 4. do 8. května potom 14. tého ovulace a teď nevím kolik dnů budu mít cyklus ??

vekisek
27. kvě 2015

sem na tomn stejně .. MS mam dostat dnes nebo zitra ... TĚHU TEST NEGAT .

vekisek
27. kvě 2015

Maky - ja sem rok po vytažení těliska a ze začatku sem to měla hodně nepravidelne ..

babbota
27. kvě 2015

@maky_maky Tak to bych ještě počkala. Já nevím, jak tělo funguje po vytažení tělíska, jestli pak MS přijde tak, jak má. Ale já jsem měla opravdu velmi slabého dušíka v den vynechání MS a pomaličku mi čárka sílila, takže být tebou, počkám aspoň 2 dny a zkusím test znovu.. 😉

maky_maky
autor
27. kvě 2015

no já jsem zvědavá, jako bolí mě břicho jako na ms, asi týden se cítím jako když jsem byla těhotná s druhou dcerou. Popravdě jsme se ještě nechtěli úplně snažit, takže se ani nesnažím si cokoliv vsugerovat, jen citlivěji vnímám své tělo.

maky_maky
autor
27. kvě 2015

@vekisek a vy se snažíte dlouho?

babbota
27. kvě 2015

@maky_maky No, uvidíš. Je to buď a nebo 😀

maky_maky
autor
27. kvě 2015

@babbota no já měla u druhé dcery slabého ducha už 10 dpo tak je to takové zvláštní, že teďka nic teda no asi ms dojde a bude 😀

maky_maky
autor
27. kvě 2015

@babbota tak tak 😉

vekisek
27. kvě 2015

@maky_maky no snažíme se rok a ted sem na tom stejně jako ty z jednoho prsa mi občas aj teče a břicho mam nafukle jako v patem mesici :D ale břicho me neboli jen tak trne divně

maky_maky
autor
28. kvě 2015

tak břicho stále bolí a ms stále nikde a co vy??
@vekisek

babbota
28. kvě 2015

@maky_maky a test stále nic?

maky_maky
autor
28. kvě 2015

@babbota ne ☹

babbota
28. kvě 2015

@maky_maky Tak zkus vydržet třeba do neděle 😉

vekisek
28. kvě 2015

@maky_maky me břicho neboli , ale rano takovy lehce do hněda hlen , ale to mi dela třeti den .. ale jen malinko rano a pak cely den nic ... a MS nikde

maky_maky
autor
28. kvě 2015

@vekisek mam uplne to stejne 😉

vekisek
29. kvě 2015

@maky_maky tak dnes ani hlen .... tak nevim test opět nega. tak počkam do ponděli a otestuju zase .. pak uz me napada jen hormonalni porucha .

vekisek
29. kvě 2015

@maky_maky tak sem to dnes dostala :( tak zase nic

maky_maky
autor
30. kvě 2015

@vekisek ja raky vcera tak priste no 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru