Bolavé a tvrdé bradavky, jsem těhotná?

bluehorse1
4. říj 2016

Zdravím, 7.9. jsem měla poslední ms a s přítelem jsme se domluvili, že po této ms pauze už neotevřu další platíčko antikoncepce. Sex jsme měli cca každý den, minimálně ob-den. Posledních několik dní mě celkem intenzivně pobolívá v podbřišku ( ale je to zavádějící, neboť mám crohnovu chorobu, ale to mívám většinou bolavou levou stranu podél celého břicha) a teď poslední 3 dny mě hodně bolí bradavky i jen při velice lehkém doteku a od včera jsou dokonce i spíše takové tvrdé, testy mi vycházejí zatím negativní, tak nevím co si myslet. Bradavky jsem takovéhle nikdy neměla. (Antikoncepci jsem brala posledních 5 let). Děkuji za rady 🙂

alexah89
4. říj 2016

vesteckou kouli tu bohuzel nikdo nema.. pomaha na to tehotensky test (coz jsi zkusila) nebo navsteva lekare..

lamia
4. říj 2016

Může to byt těhotenství nebo PMS a nebo i sugesce🙂. Nezapomeňte,ze pri antikoncepci jste celou dobu normální cyklus neměla,takze je třeba pro Vas úplně normální, ze vas před MS bolí prsa (já to tak mám taky, kolegyni zas bolí při ovulaci, což může byt taky důvod,po vysazeni hormonu se cyklus nastartuje a nějakou dobu si dělá co chce..). Tisíc a jedna možnost, pockejte a klid🙂

bluehorse1
autor
4. říj 2016

Test jsem zkoušela Intimed proužky s citlivostí 25

lavender19xx
4. říj 2016

@bluehorse1 první cyklus po vysazení HA se může tělo ozývat jakkoli, je to přirozená reakce 😉. Zkus tomu dát volný průchod, podpořit tělo kyselinou listovou a pak uvidíš.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru