Ahojky, snažíme se o miminko, teď bych v pátek měla dostat menstruaci, ale už zhruba 5 dní mám citlivé, bolavé bradavky. Jsou častěji ztopořené a když jsou ztopořené, tak jsou na špičkách občas bělavé. Na těhotenství nějak netlačím, ale neměla jste to některá takto ? 😁 Spíše se bojím, aby to nebyl nějaký zdravotní problém.. Ale nechci lítat k doktorovi s každou kravinou.😅 Jinak se moc nepozoruji ale nedá se přehlédnout to časté chození na malou, i v noci se 3-4x vzbudím, bolest hlavy taky.. Asi 4dny zpět jsem měla šíleně návaly horka, pocit že přijde chřipajzna a ono nic. Máte někdo podobnou zkušenost, se zjištěním že to bylo těhu ? Na test se chystám, ale až po zpoždění, nerada bych pak zklamaní.
Na příznaky je brzo. Mě bradavky začaly bolet až 26 DC. Nicméně, určitě v různých diskuzích
dohledas, že to někdo měl už 4-5 DPO. Jestli se snažíte o dítě, může to být psychicke, ze tak moc chceš.... anebo to muze být hormonální nerovnováha. Mě se tak před dvěma lety stalo, že mě začaly bolet celý prsa a z prsou po zmáčknutí byla kapka jakoby mléka a těhotná jsem opravdu nebyla. Doktor mě uklidnil, že se nic neděje a další měsíc už to bylo v pohodě. Počkej do terminu MS a zkus test, když nepřijde.
Syndrom bílé bradavky?
@felis Já už jsem víc jak 26dc, mám dlouhé cykly a ovulaci už dávno za sebou.😁 Nejsem někdo kdo by na těhu spěchal, naopak, všechno přirozeně, až to přijde tak to přijde a já to neovlivním.😊 Ani se nepozoruju, ale ta bolest se přehlédnout nedá, bála jsem se nějaké infekce, toto jsem nikdy neměla.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na příznaky je brzy a na lékaře také. Ještě bych počkala.