Bojím se, že jsem těhotná.

hajinka5628
16. srp 2020

Dobrý den je mi 15 let a tak doufám chápete ze dítě ještě opravdu nechci.Vcera jsem měla s přítelem poprvé nechráněný sex.Rekl ze si dá pozor a já mu věřila.udelal se mi na břicho ale i tak se bojím ze bych těhotná být mohla.Myslite ze tam ta šance je ?

veroniquecz
16. srp 2020

@hajinka5628 šance je vždycky, to jak jsi dopadla zjistíš v termínu příští menstruace. Příště mysli na ochranu a nejen z důvodu těhotenství, ale hlavně nemocí.

mimi1004
16. srp 2020

Promiň, ale proč neměl aspoň kondom? Šance samozřejmě je. On se totiž ejakulát uvolňuje ještě před mužským vyvrcholením. Neříkám ale, že zrovna ty budeš v tom. To poznáš během následujících týdnů. A těhotenský test má smysl, až když se nedostaví menzes.

sigyn
16. srp 2020

Hned se mi vybavilo: ,, Vy na mě koukáte jako sůva z nudlí, a přitom už máte pár hodin kapavku.“ „Nebo nedej bože syfilis!". Holt když ochrana není cool, tak třeba dítě bude...

zelenaesmolda
16. srp 2020

@hajinka5628
achjoo,at uz skonci prazdniny a trollove jdou zpatky do skoly

orisek56
16. srp 2020

Včera jsem se dívala na úžasnou českou komedii Zralé víno. Mimo jiné tam byla hláška: Člověče, tobě musí všichni tu nesmrtelnou hlavu závidět.... Protože kde nic není, ani smrt nebere......
To sedí na tebe a proto ti jde jen trolling.

nat
16. srp 2020

@hajinka5628 boze to je zase diskuse jednou 😀 Se asi hodne nudis vid ..A jestli ne tak jsi ze sebe udelala pekneho osla sorry jako 😀

lucieevita
17. srp 2020

@hajinka5628 měla by si určitě řešit antikoncepci. Buď ve formě prášků a kondomu dohromady. To je nejlepší řešení nebo alespoň jedno z toho vždy. Teď budeš zbytečně trnout do menstruace a šance je vždycky... Za sebe bych řešila nějaké pilulky či náplasti, protože on těhotný nebude, to budeš jen a jen ty🌼

hajinka5628
autor
20. srp 2020

@lucieevita jaké náplastí ?

lucieevita
20. srp 2020

@hajinka5628 existují místo prášků, jako antikoncepce. Jsou ale také na předpis od lékaře. Na gynekologii ti je můžou předepsat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru