Ahojky holky, beru ha Lunafem už druhým rokem přesně na hodinu i minutu jenže jeden den jsem zvracela a měla průjem,bylo to na začátku braní druhého týdne a asi tři dny před dobranim plata jsme měli s přítelem sex a bohužel jsem si to neuvědomila. Ejakuloval vedle ale i tak mám strach. Ms byla min. týden 4dny a spíš hnědý výtok a krev jen když jsem šla na wc. Občas mě pobolivaji prsa. Bojím se že jsem těhotná :( Přikládám teh.test přijde mi že tam mini dusík je. Sex byl 4brezna a test dělaný včera myslíte že by ukázal už silnější carku? Možná jen plasim že strachu tak tu carku vidím :D díky za odpovědi.
Ja tam teda taky něco vidim, ale otazka je, zda to neni falešný ... Bud kupte jiny - treba zrovna digitalni clearblue, ktery ukaze i tydny, anebo jako pani píše, zajit na krev 🙂 A drzim palce, at vam to dopadne podle vasich predstav 🙂
Nic nevidím. Navíc, pokud MS byla minulý týden, tak už by čárka měla být zřetelná a neměl by se konat žádnej lov duchů. Když si k tomu přiberu, že i ejakulace byla mimo, tak si myslím, že se nemusíš bát, těhotná nejsi.
Taky nic nevidim. A myslim si, ze carka by uz nyni vypadala jinak. 😊😉
No nic holky pro svoji jistotu běžím pro clearblue akorát nevím jestli se může testovat během dne nebo z rani moci
Podle mne z toho co popisujes staci normalni tehu test napr.ten dr.max.Ale na testu je snehobilo a jak uz holky psaly,sance je minimalni,tehu nejsi,ted navic radi strevni virozy,muze to s tim souviset.
Jdu na to drž te mi palečky ať je -👍
Akorát jsem koukala že byl test dva dny prošly tak snad ukazuje to co má 🙂
@jitavbk urcite. Oni se nekazi 🙂
Mám děti ráda ale ja už se upřímně tesim do práce. Každý se mě pořád ptá kdy bude druhé. Děsný a když řekneš proč ne tak dcera bude chudák nemyslím si že by byla chudák mezi dětmi je každou chvíli.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
tyhle mama testy dělají falešný duchy (nejlepší jsou drMax testy) - já měla regulerní druhou čárku a těhotná jsem nebyla. Pokud chceš jistotu tak se příště na nějaký testy vybodni a zajdi rovnou na krev, stojí to 200 a výsledek víš odpoledne (většinou do 2hodin) se 100% jistotou. Ale podle toho co píšeš bys už touhle dobou musela mít dálnici, takže pokud ti zítra z ranní moči vyjde negativní test, tak bych to brala jako 100% negativní. 🙂 ikdyž už teď bych řekla, že na 99% těhotná nejsi, pokud data sedí 🙂.