Bojím se těhotenství. Myslíte, že jsem opravdu těhotná?

sofie1212
22. kvě 2020

Dobrý den,
přibližně rok a půl užívám antikoncepci vždy ve stejnou hodinu. Nedávno jsem ale asi 3 hodiny po tom, co jsem si vzala tabletku zvracela. Přesně za týden poté jsem měla pohlavní styk, který nebyl jiným způsobem chráněný. Bylo to den před tím, než jsem měla dostat menstruaci. Druhy den jsem menstruaci dostala, trvala 5 dní jako vždy, ale byla velmi slabá. Od třetího dne se jednalo spíš o tmavě hnědé špinění, ale silnější než běžné na konci ms mívám. Bojim se, že mohu být těhotná, kvůli tomu průběhu ms. Ještě mě napadlo, že by to mohlo být ze stresu, mám totiž před maturitou. Stejně se bojim, že mohu být těhotná. Na test je zatim brzy. Myslíte, že jsem opravdu těhotná?

meronym
22. kvě 2020

@sofie1212 Ne, nejste.

jjasmina
22. kvě 2020

ne

veruuu_kubesovic
22. kvě 2020

přisuzovala bych to stresu, že byla menses tak slabá, ale podle mě těhotná nejsi, pokud bereš HA pravidelně? pro největší jistotu si udělej test...

xcassiopea
22. kvě 2020

slabší menstruaci může způsobit nejen stres, ale i nedostatek živin, jestli se kvůli maturitě často pořádně nenajíš, může to být i tím, setkala jsem se i ze ztrátou menstruace úplně vlivem diet a zvracení, jestli máš problém s jídlem, určitě to řeš. Držím palce

lendot
3. srp 2020

Ráda bych tě podpořila, že jsem podobné stresy během studií měla taky. Jak jsem si tvůj text četla, tak jsem poznávala ty myšlenkové pochody "paniky" z možného těhotenství 🙂 Teď už si jistě užíváš prázdniny a třeba se chystáš na další studia na VŠ. Tak přeji ať jsi už klidnější. Ale věřím, že to z Tebe alespoň trochu úspěšně složenou maturitou opadlo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru