Zdravím mám tady takový problém doufám že se to někam dostane a dostanu tady od vás nějakou odpověď
Je mi 17 mám přítele bohužel neměl ochranu a já se bojím říct mámě a jít doktorce žádné příznaky nemám ale nějak mi bolí podbříšku a kolem pupku to mám tvrdý
@jjasmina když třeba žádné příznaky nemám ? A bolí podbřísku ?
Nepíšeš kdy došlo ke styku, jestli měsíčky dorazily nebo ne a nejjednodušší je zajít do lékárny nebo drogerie a koupit test.
@vesmerkaaa16 já měla tehu příznaky až kolem 9týdne, každý to může mít jinak, kolem zpozdene ms si kup test nebo jdi na krev.Já osobně jsem se takových situací vyvarovala abych je řešit nemusela
Kup si test v drogerii. Stojí jen pár korun a budeš mít jasno 😉. Nebo můžeš použít nouzovou antikocepci. Dá se použí 72 hodin po sexu. Záleží kdy to bylo.
@vesmerkaaa16 Ja som nemala ziadne priznaky
Nic. Az na väčšiu unavu ale to az okolo 8.-9.tt inak nic. Ak meska MS sprav si test. My nemáme krystalovu gulu. A btw.ak priateľ nemal " bohužiaľ" ochranu tak ak nechces byt tehotna nemala si s nim mat nechráneny styk. Bodka.
@ptacatko01 ke styku došlo 28.11 a měsíčky dostávám vždycky 19 nebo i 16
V tom případě je na příznaky ještě brzo. Test bude spolehlivý až v den zpoždění menstruace.
@nikolite děkuji za odpověď
teda to je zase materiál.... jeslti jste spolu spali v sobotu, tak i kdyby, tak ti aktuálně ani žádný test nic neukáže... holt musíš počkat aspoň týden a pak si udělej test.
@vesmerkaaa16 Ta bolest v podbřišku může být k ovulaci. Takže riziko otehotneni z nechraneneho styku tam určitě je. Kup si test a udělej si ho 19.12. a uvidíš. Teď je zatím moc brzo. A těhotná můžeš být i bez příznaků.
@vesmerkaaa16 v 17letech můžeš jít k doktorovi bez zákonného zástupce,ten je potřeba jen v případě,že by byl třeba nějaký zákrok. Jestli jsi dost velká na pohlavní styk,tak máš být dost velká na to,se k tomu postavit jako ženská a prostě jít a koupit si test(dělat až při zpoždění). A další věc je ta,že prostě bez ochrany sex nebude a hotovo a jestli se to frajerovi nelíbí,tak ať jde,víš kam! To pro příště ...
@vesmerkaaa16 ze nemas priznaky jeste njc neznamena...dulezity je jaky mela plodny dny..
Nestresuj a udelej test..pak res jak to reknes mame a zda vubec.musis k dr (kvuli tehotenstvi)
Když už v 17 víš, že děti nenosí čáp, tak by ses podle toho měla taky zařídit. Už ti menzes mešká? Kup si test.
Ty a nemyslis ze by bylo vhodne máti rict ze chces antinu nebo kondomy? jako v 17ti uz se ten styk tak trochu ocekava, tak je potreba se k tomu postavit celem jak z tvoji tak z jeji strany... 🙂 Sice je antina kentus ale porad lepsi jak v 17 otehotnet 🙂 hlavne kondomy praskaji docela casto podle toho co posloucham
@therkla na HA nepotřebuje v tomhle věku souhlas matky,pokud se tedy pamatuji. Jako jo,první prohlídku a že rovnou prášky mi zařídila mamka,páč za mnou měl na prázdniny přijet kluk a ona si domyslela 😁
@amazonkajanik a domyslela si spravne? 😀🤣🤣🤣
@vesmerkaaa16 ja taky nemela zadne priznaky...
@hanka_12345 nic nebylo,frajer udělal průšvih a dostal zaracha,povinně na brigádu a zaplatit škodu ("půjčili" si tátovo auto). Ale byla to velká láska. Volali jsme si od den,jednou já,jednou on. Potkali jsme se na Invexu v Brně. On brňák,já strakoňanda. Dokonce nás tam oslovil jeden fotograf a udělal foto celé party. 3holky a 3kluci,hezky jsme se sparovali. Ale jen nám dvoum to vydrželo 2roky,i když na dálku a pak už platonicky.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vesmerkaaa16 nějak nechápu, co přesně chceš slyšet, pokud nechceš otěhotnět musíš se chránit, na to nic jiného prostě není. A ano po nechráněném styku být těhotná můžeš.