Dobrý den, nevím jak to sem napsat. Ale potřebovala bych poradit. Už 5 dní jsem nedostala menstruaci, ale antikoncepci beru už rok. Poslední styk jsem měla před 3 měsící, ale minulý měsíc jsem měla menstruaci a tento měsíc zatím ne. Bojím se....
Je mi jen 17.
Bohužel řešení je těhotenský test ale pokud by to bylo staré už 3 měsíce tak bys to na sobě měla už poznat . A nebo zajdi k dr není se čeho bát nejsi jediná co by otěhotněla v 17 letech držím palecky ať to vijde podle tvojich představ 😊
@kikikikisek 5 dní nic není. Může to mít spousty příčin - stres, nemoc, hormonální výkyv, u mě má na to velký vliv a větší přísun vitaminu C.
To bude ze stresu, ale radši si udělej těhotenský test ať si klidná.🙂
Na stres moc nedej,já to měla s menstruací podobně a teď jsem ve 22t. 😔
Tady ti stejně nikdo stoprocentně neodpoví 😉 Udělej si zítra test. Pokud se ti menstruace jen opozdila, zbytečně se nervuješ. A čím víc se budeš nervovat, tím dýl bude trvat, než to dostaneš.
Podle mě to stresem nebude, stres oddálí MS, ale myslím, že ne to krvácení z vysazením - nejsem si ale jistá na 100 %. Těhotenství to nejspíš nebude. Kdyžtak zkus zajít na gyndu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Můžeš to mít třeba ze stresu.