Holky, prosim nazory 🙏 Poslední menstruace 30.4.2022 do 3.5.2022, sex 5. a 9.5. 💕. 27.5. mela prijit menstruace (vetsinou 4 dny). Nepřisla. Dnes 3.5.jsem zkusila digital viz foto a papirovy , druhy papirovy jsem si nechala na dnes - 7.5. 👶 Mezitim probehl jeste sex 5.5.Nasledujici den spineni cca. 1cm na vlozce a dnes take 😕. Kalendar mi pise 11 dni zpozdeni. Myslite, ze ta mrcha dojde? I ty testy mi prijdou slabe 🤔 viz.ta fotka s mama testem z dneska. Na gyndu jdu az 25.5.coz mi prijde jako vecnost.Mate nekdo zkusenosti?
@nika89 opravdu? Ja se priznam, ze je mi cely den smutno. Jelikoz jsme to nikomu nerekli, tak si o tom nemam ani s kym promluvit. Desi me dnes to spineni. Furt se uklidnuji, ze je to dusledek sexu a tahani tezkych veci. Na druhou stranu kazda tady vime, ze je to hop nebo trop. Chapu, ze nikdo nema vesteckou kouli a tezko mi nekdo poradi neco vic. Ale potrebovala jsem vypustit paru... dekuji za nazor.
Ten test máš strašně slabý na to, jak dlouho máš po termínu MS. Moc bych se na to neupínala, být tebou. Budu ale držet palce.
@jironymou1 Pokud ta třetí fotka je poslední, tak to bude asi biochemko, zdá se mi slabší než na první fotce
@klokanka31 take si to myslim
@sudylichozrout 27.5. mela byt menstruace
@sudylichozrout jinak se na to neupinam. Ja si take myslim, ze dnes vecer nebo zitra menstruace dorazi...
Na 11 dní spoždění mi to přijde hodně slabé 😞 . Za tu dobu co testuješ by měl být vidět velký progres. Každopádně držím pěsti, aby se stal zázrak 🍀
Jinak máš to dost zmateně napsáno. Všude 5. Měsíc. Už je šestý 😉
Ano,pokud ta posledni fotka je nejnovějši tak to bohužel vypada na biochemicke 😔 i tak držim palce 💗
@ronyx jezis...a jo 😂
@l01991 ano je...a spineni je cim dal silnejsi...takze rano bude cerveno
@jironymou1 opr.3.6.,5.6.a 7.6.
@jironymou1 opravdu. Ted posledni, cca pred 3 tydny, mi naskočila v podstatě okamžitě. Špinila jsem asi 4 tydny, ted beru prasky na podporu tehu. Ale otěhotněla jsem přes tělísko, takže je možné, že jsem špinila kvůli tomu
@ronyx opravila jsem komentarem.Uz to totiz opravit nejde.Kazdopadne zazraky se u me nedeji... a uz jsem s biochemkem nejak smirena...
@jironymou1 a na gyndu jdu 25.6.
@jironymou1 to mě mrzi 😔 ja to zažila 2x,je u toho fajn že hned za 2 tydny se mužete snažit znovu a nemusite čekat,držím palce ať to přiště vyjde💗
@nika89 jinak ja u dcery krvacela celou dobu...az do porodu.V 5.tem mesici mi gyndar dokonce rekl, ze jestli budu furt nekde chodit a nebudu lezet, ze me necha zasit. A budu v nemocnici.A tehotenstvi u dcery jsem take zjistila omylem na preventivni prohlidce, protoze jsem furt krvacela.Tak jsem ani nemela potrebu delat testy.
@jironymou1 a dekuji vsem za nazory... ⚘⚘
@jironymou1 ja naštěstí po prášcích krvácet přestala. Tak na tebe budu myslet😉
@jironymou1 Moc mě to mrzí ale neztrácej naději 🍀 já měsíc po biochemku otěhotněla znova a mám z toho dvouletou holčičku 🙂
@jironymou1 slabe, nejspíš přijde ms
@jjasmina uz prisla...pres noc a dost silna ...Holky, ale diky moc ⚘
Drž se💗 pokud nemáš,ber vitaminy,kys.listova,nebo femibion a držim palce,určitě se brzy zadaří💗
@jironymou1 To mě mrzí. Určitě se brzy zadaří👍🏻
@l01991 ahoj holky...treba pro dalsi snazilky nebo nekoho, koho by casem resil stejny problem jako ja: menstruace prisla v cervenci na konci mesice, v srpnu a dnes toto...tak uvidime
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jironymou1 Za mě gratuluji. U obou dcer jsem měla na začátku čárku ještě slabší. Máš to krásně vidět 🙂