Ahoj, dnes jsem 9dpo a při zmáčknutí bradavek mi z nich vytéká bílo čirá tekutina. Co by to mohlo být? Mohlo by se jednat o první mlezivo nebo to může být i něco jinýho? Nestalo se tohle někomu taky?
je to neco jako mlezivo ale mlezivo to neni.. ma to co dočineni s hormony a tehotenstvim. hlavne je zbytečne mačkat.
Bývá při zvýšeném hormonu prolaktinu,jedna se o tzv.galaktoreu.
Záleží na tom, zda už jsi kojila, alespoň já při zmáčknutí bradavky měla v prsou také takový sekret, zvlášť v prvním cca roce i víc po odstavu se nemuselo jednat jen o pouhé kapky, prostě moje prsa, i několik let po odstavu, nikdy zcela nevyschla, dokud jsem znovu neotěhotněla, pak naopak jejich vyschnutí byl pro mě vlastně jeden z úplně prvních příznaků těhotenství, stalo se mi to tak 2* a neplatilo, pokud jsem otěhotněla jako ještě kojící.
Ahoj holky, chci se zeptat mate s tím nějaká zkušenosti
Beru hormonální antikoncepci a s přítelem se tedka vidíme málo kvůli prsci, proto pohlavní styk byl naposled 19.10 poté se klasicky dostavila menstruace a dnes my po zmacnknuti levé bradavky začala vytekat bila tekutina místy čirá.
Hnedka jsem udělala tehotensky test negativní
Mám 10 dni před menstruaci a docela panikarim co to muže byt
Díky za každou radu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
mlezivo určitě ne 😀